Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ BODA BÁNKÉK HELYI KEGYELTJE! Gyereknek jobb Télapó helyett a náci vezér

 abrahambarnabas-teljes-karlenditos-atv-hu_1.jpg

Érdekes fejlemények vannak a nemrég a városi közgyűlésen hisztiző Boda Bánk László pártjának, a Mi Hazánknak a háza táján: ugyanis olyan politikusok kerültek nemrég pozícióba a párton belül, akik eddig vállalhatatlanok voltak Toroczkaiék számára. 

És persze van ebben a tendeciában egy erős tatabányai szál is.

Amint arról  már írtunk, hatalmas botrányba keveredett nemrég a Mi hazánk tatabányai szervezete, ugyanis egy karlendítős kép került elő egyik tagjukról, Ábrahám Barnabásról, akit stílszerűen a tatabányai önkormányzat Oktatási- és Kulturális Bizottságába választottak  meg külsős tagnak.

Amikor erről írtunk, a Mi Hazánk, Boda Bánk által fémjelzett tatabányai szervezete írt válaszul egy frusztrált közleményt, aminek se füle se farka, de legalább megírták a fiúk, hogy egy éves a fénykép és különben is, irgum-burgum. 

A fotón szereplő Ábrahám Barnabás akkor még nem volt a párt tagja, és bár beadta tagsági kérelmét, a Mi Hazánk akkor ugye elutasította a kérelmét az ügy miatt- írja a 24.hu.

Mielőtt legyintenének, hogy ez csupán egy külsős bizottsági poszt, na és? Ábrahám amellett, hogy a pártja  által delegált külsős bizottsági tag Tatabányán, a Mi Hazánk Ifjainak regionális vezetője, Fejér és Komárom-Esztergom megyében. Korábban azt írta róla a Magyar Hang: “közösségi oldalán emlékezett meg Adolf Hitler helyettesének, Rudolf Hessnek a haláláról, megjegyezve, „ha a világot hozzá hasonló szellemiségű és kvalitású emberek irányítanák, egy sokkal jobb és élhetőbb hely lenne”.  A tatabányai politikus 2019-ben publikált egy Rudolf Hess pályáját méltató írást a szélsőjobbos “sztárportálon” a Kurucinfón.

Ábrahám egyébként az Erős és Elszántság néven futó szervezet tagja volt, és  egy Facebook-bejegyzés szerint december 6-a előtt azon poénkodott, hogy az ember a télapót várja, de „sokkal jobb” jön. A kép pedig egy havas ablak előtt, ajándékkal a kezében és Mikulás-sapkában Hitlert ábrázolta.

A viccesnek korántsem mondható bizottsági tagnak, tehát nemcsak a karlendítős fotójával bizonyította, hogy náci szimpatizáns, hanem még egy csomó dolog mutat ebben az irányba, hiába Boda képviselő felháborodása, a tények attól még tények maradnak. 

Ráadásul azzal, hogy Ábrahámot még helyzetbe is hozzák a pártban, még kényelmetlenebb helyzetbe hozza Bodát, akinek ezek után muszáj lenne elhatárolódnia a karlendítős fotójáról közismert poltikustól, ha nem akar teljesen hiteltelennek tűnni Tatabányán. Viszont nyilván ezt a lépést nem tudja megtenni, és vissza se nagyon hívhatja Ábrahámot a bizottságból. 

Akkor marad továbbra is a kommunistázás védekezés gyanánt?

 

Fotó: atv

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2015459754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása