Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA POLGÁRMESTERE ELÉRHETETLEN?! Nyilvánosan fakadt ki képviselőtársa

szucsne-posztovicsilona-egyuttmukodesalairasa.jpg

Mai napra mindenképpen gondoskodott Nagy Béla, az Összfogás által támogatott független jelölt, egy hatalmas politikai bombáról.

Valamit mindenképpen módosítania kell Szücsné Posztovics Ilona polgármesterasszonynak, hiszen saját képviselőtársa akadt ki a tevékenységén, így komolyan el kell gondolkodni a felvetésen. Lehet, hogy szervezési, vagy kommunikációs problémák terhelik a stábja munkáját, de az bizonyára nem a képviselő hibája, ha a saját polgármesterét nem éri el.

Kora hajnali posztja önmagáért beszél, nem is módosítottunk rajta semmit:

“Azt gondolom elérkezett az idő, amikor meg kell szólalni, még akkor is, ha majd néhányan megköveznek érte! Rólam tudják, hogy szókimondó ember vagyok, várok egy ideig,de, ha azt látom, azt érzem, hogy rossz irányba kanyarodnak a dolgok, még akkor kell megszólalni, amíg nem késő! Egyúttal azt is ígértem, hogy mint képviselő, a választóim, a nyilvánosság előtt teszem a dolgomat! Ma hajnalban, amikor megjöttem a szokásos körútról, egy félig már leesett lapra lettem figyelmes. 

A lap egy "Tájékoztató városrészi fórum az ön lakókörnyezetében" címet viselte. Megtudtam belőle a már ismert, és általam többször megosztott, lépcsőházakra kiragasztott szórólapokon szereplő fórummal kapcsolatos információkat! Amiért a választókhoz fordulok az, az, hogy egy dolog nem stimmel, nagyon nem stimmel! Amennyiben én lennék a polgármester, minden ilyen fórum előtt kikérném a választókörzet képviselőjének véleményét, és az eszembe sem jutna, hogy a nevem mellett, ne szerepeltessem őket, és nem a helyszín felett jegyzem meg,hogy ők is meghívást kaptak! 

És, ha már elmondom a gondjaimat, itt írok arról is, hogy a képviselőnek gyakorlatilag lehetetlen bejutni Polgármester Asszonyhoz! Mást ne említsek,január 19.-én már levelet írtam, mert még telefon visszahívást sem kaptam, korábbi megbeszélés ellenére! Itt mindenki tudja, hogy mindent megtettem a választási közös sikerért, hogy a jövőben is mindent megteszek, szem előtt tartva a választókörzetben élők érdekeit, mint a legfontosabbat! 

Teszem tovább a dolgom, egy szebb, élhetőbb városért, városrészért. Továbbra is számítok a Ti, az Önök támogatására, és számítok egy jobb, hatékonyabb együttműködésre a Polgármesteri Hivatal Vezetőjével!”

Ezt nyilván nem lehet már a szőnyeg alá seperni, tekintettek arra, hogy az év legfontosabb közgyűlése következik, amikor a költségvetést fogják elfogadni. Ha döntetlen állásnál nem veszik a fáradtságot, hogy ne álmegoldásokkal kezeljék Nagy Béla felvetését, akkor Schmidt Csabáék köszönik szépen és hátra dőlve röhögnek majd a markukba.

Szücsnéék pedig az első költségvetésüknél el fognak hasalni. Mert nem csupán az lenne a kudarc, ha nem tudnák elfogadni a költségvetést, hanem az is, ha a beígért fejlesztésekre nem jut elegendő forrás.

Ismerve Nagy Béla képviselőt bizonyára minden létező egyeztetést kihasznált, de úgy tűnik eddig nem vették komolyan.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115450634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása