Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA MA: Szexi alapkőletétel a csarnoknál és szippantóskocsi az Árpádban

alapkoletetel_szippantoskocsitb-0129.jpg

Nagyon érdekes volt a mai nap Tatabányán: miközben a méregdrága, grandiózus multifunkcionális sportcsarnok alapkövét letették, szóltak a harsonák meg minden, ráadásul még a szexképeiről elhíresült fideszes  államtitkár is a helyszínre látogatott, aközben éppen szippantós kocsik szállították el az Árpád gimiből a “cuccot.” Ebből is látszik, hogy Tatabánya az ellentétek és az abszurd hazája is egyben, itt semmi nem úgy történik, mint máshol. Hogy örüljünk-e neki vagy bosszankodjunk rajta, azt döntse el mindenki saját vérmérséklete szerint. Már sokszor írtunk a csarnok problémájáról, ami majd nemsokára a miénk, adófizetőké lesz, amikor fenn kell majd tartani a 24 milliárdból épülő csodát. 

Aztán szembejött a tatabányai rögvalóság az Árpád gimi melletti szippantóskocsi képében. A gimi szennyvízgondjai egyelőre megoldatlanok, 1-2 napra most legalább megnyugodhatunk eltűnik a fölösleges fekália a környékről. Jelenleg a helyzet úgy áll, hogy a szennyvíz elszállítása az egyik, Életfa felőli, gimnáziumon belül található aknából történik, ugyanis onnan nem jut el az, a Komáromi utcán található átvételi pontig, ahonnan az már ÉDV dolga lesz a munka elvégzése.

Reméljük, a csarnoknál kipróbálják, mielőtt a közönséget és a csapatokat beengedik, hogy ne meccs közben ússzon a létesítmény!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr215436718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása