Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYAI ÜZLET MÉG KITART SCHOBERT NORBI MELLETT! Van, ahol már kidobták

schobert-norbert-taska-penz-hitelforum-hu.jpg

Már a Marson is elterjedt a híre, hogy Schobert “Update” Norbi mekkora tahó volt, bedobta a bombát, ami rárobbant az országra, de leginkább saját magára. Elképesztően gátlástalan önreklámot tolt a Facebookon az úgynevezett sztár tréner, amiben sok magyar nőt gyalázott. 

A cikkünk címét, ami szerint SCHOBERT TATABÁNYAI BOLTJÁBAN IS FIKÁZZÁK A KISMAMÁKAT? Így vásároljon náluk! persze kifogásolták többen - az üzlet vezetője is írt ezzel kapcsolatosan nekünk, illetve az egyik alkalmazott családtagja is - azt látták bele, hogy mi kifejezetten a tatabányai bolt ellen megyünk, pedig nem. Nem a bolt és nem az ott dolgozók ellen foglaltunk állást, hanem a brandet felépítő Schobert Norbert ellen, akinek a marketingjét egyértelműen viszi a bolt.

Megkeresett minket a tatabányai bolt vezetője, hogy mélységesen fel van háborodva az írástól,  és hogy ők nem fikázzák a kismamákat - ezt mi nem is feltételezzük róluk.

“Boltunk megnyitása óta rengeteg elégedett vásárlót szereztünk, és tartottunk meg az évek során. Az elmúlt több mint egy évtized alatt a nálunk értékesített termékekkel nagyon sokan le tudtak fogyni illetve egészségesebb életmódot tudtak elérni és fenntartani.

Tatabányai üzletünk nem Schobert Norbert egyéni, rosszul kommunikált véleményét árulja hanem az általa több tucat emberen már bevált szénhidrát csökkentett és cukormentes termékeket, amelyekkel az emberek egészségét próbáljuk szolgálni.” -írta bolt vezetője. 

Ezt mi természetesen tiszteletben is tartjuk. De ahogy a hölgynek válaszlevelünkben is megírtuk: természetesen nem az alkalmazottakról van szó, hanem a márkáról. Ezzel kapcsolatosan úgy gondoljuk, ha valamely bolt teljes mértékben felvállal egy márkát, akkor annak az esetleges negatív következményeit is vállalnia kell.

Ha a tatabányai bolt kiadna vagy kiadott volna egy nyilatkozatot, hogy elhatárolódnak vagy elítélik Schobert Norbert kijelentései, akkor annak bármilyen terjedelemben helyt adunk vagy adtunk volna. Egyelőre nem találtunk erre vonatkozóan információt.

Szerintünk Schbobert Norbert rombolja a tatabányai és a többi városban lévő boltok megítélését és nem a mi portálunk.

Ha valakinek erről az jutna az eszébe, hogy mi vagyunk esetleg renegátok, azoknak figyelmébe ajánljuk, hogy Budapesten az egyik franchise partner, a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszünteti a franchise kapcsolatát a Norbi Update Lowcarb Zrt -vel. Már le is került a tábla.

Mint azt a Facebookon írják: “Továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben.

Teljes mértékben elhatárolódunk Schober Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet.

Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják.

Annak ellenére, hogy véleményünk szerint a termékekkel nincs probléma és biztosak vagyunk benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, mi nem szeretnénk a továbbiakban értékesíteni a termékeit.”

Kerestük a tatabányai üzlet vezetőjét, aki szintén franchise-tulajdonos, tehát ez a szabad döntése, amint érkezik reakció a tatabányai bolt részéről, frissítjük cikkünket.

 Fotó: hitelforum

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3515433968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása