Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHOBERT TATABÁNYAI BOLTJÁBAN IS FIKÁZZÁK A KISMAMÁKAT? Így vásároljon náluk!

 norbi.png

Kíváncsi leszek, hogy megy be ezek után egy nő Tatabányán Schobert Norbika boltjába, milyen érzésekkel fog vásárolni majd a termékekből. 

Mondjuk, nem lennék meglepve, ha akár országos bojkott lenne ezek után a Norbi update-termékekre és nem vásárolná a kutya se, Norbi meg ehetné meg az egészet a nappaliban.

Schobert Norbi bedobta a bombát, ami rárobbant az országra, de leginkább saját magára. Elképesztően gátlástalan önreklámot tolt a Facebookon az úgynevezett sztártréner, amiben sok magyar nőt gyalázott. Mondjuk egy normális mentális állapotban lévő országban senki nem törődne vele, hogy miket mond egy celebecske, de nálunk tele van vele az egész média. Schobert csak azt mondja, ő csak jót akart, az oké, de tényleg így kell segíteni?

Nemzeti testmegmondónk egy Facebook live videóban fejtegette, a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget.

“A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső”

– kezdte, majd levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

“Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.”

A tahóság magyar mestere azt igyekszik kiforgatni, hogy az ember döntően felelős önmagáért, illetve saját test jólétéért is (rendellenességgel születők, vagy egy betegséget hordozók nyilván Norbi szerint nem számítanak), de a terhes nőkbe ilyen rondán beleszállni, hatalmas érzéketlenség, főleg úgy - amit neki mint testgurunak tudnia kellene - van olyan nő, akinek akár a szülés után, de sajnos vannak akiknek sikertelen a terhessége - teljesen átalakul a hormonháztartása, azért is szedhet fel akár 30-40 kilót pluszban.

Vajon a felesége neki is csupán egy szexuális műtárgy?

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6915420786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása