Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ TATABÁNYAI BŰNBARLANG: Felakasztott kismacskák, rettegő nyugdíjasok

volt-gyivi-01-fb-hoffer.jpg

Amíg Magyarné fideszes képviselő asszony a láthatatlan migránsok tatabányai seregével volt elfoglalva, szabadidejében pedig a dohánybolt bevételeit számolta, Kertvárosba beköltözött néhány fura alak. 

Az alábbi felvételek nem egy migráns szálláson készültek, és az emberhez méltatlan állapotok létrehozói sem migránsok, kipcsakok, vagy esetleg gyöngyöspataiak, hanem ahogy az egy nemrég elindult rendőrségi eljárás során megállapításra került, egy nem túl távoli, magyarországi megyéből származó, magyar etnikumú, magyar állampolgárok.

kapcsoloszekreny-buheralt.jpg

volt-gyivi-02-fb-hoffer.jpg

A helyszín Tatabánya-Kertváros, Puskin út 7/C, ahol falból kitépett gázcsövek, szétszaggatott kerítés, felakasztott kismacskák, letarolt garázsok, rettegő nyugdíjasok fogadták az odatévedőket. Ezek nem egy istenháta mögötti zsákfalu, hanem Tatabánya-Kertváros mindennapjaihoz tartozó képek. 

Az októberben megválasztott Hoffer képviselő bejegyzésének tanulsága szerint, „Eszükbe ne jusson az úton parkolni!” – ezzel fogadta őket, szinte köszönés helyett egy asszony, nem is oly rég.

Az idős hölgyet - aki saját jól felfogott érdekében maradt névtelen - , megfenyegették, és tudja, hogy a nyilvánosság sem tudná megvédeni azoktól az elemektől, akiknek a zaklatását nap, mint nap el kellett tűrnie. 

„Megéltem a Rákosi-korszakot, de így még soha sem féltem” – vallja be a megtört tekintetű idős asszony, aki esténként már alig tudott aludni. 

A helyzet nappal sem volt jobb, ha elfogyott a pénz a drogra, lopni, rabolni kellett – napszaktól függetlenül. A problémát már augusztusban jelezték az akkori körzeti képviselő asszonynak, de akkortájt más fontosabb dolga akadt (nyilván központi kérésre kereste, hogy üldözhesse a migránsokat), így intézkedés sem történt. 

Megkeresésünkre Hoffer Dávid jelenlegi kertvárosi képviselő elmondta, hogy november végén kapta az első lakossági megkeresést, hogy a volt GyIVI épületéből 120 radiátort loptak el, és járványveszélyes állapotokat alakítottak ki a valaha jobb napokat látott épületben. Ez egyébként 2015 ben zárt be és akkor 12 öszkomfortos garzonlakást foglalt magában, ami akkor még vélemények szerint élhető volt. 

A képviselő elmondta, hogy a rendőrség a megkeresése után kivonult a helyszínre 3 autóval, és 5 embert elő is állítottak, akik illegális lakásfoglalók voltak. Hónapokon keresztül félelemben tartották a helyi lakosokat. Közben megszülettek a szükséges feljelentések is illetve az eddig az épület riasztásával megbízott cég helyett új szolgáltatót kerestek.

A képviselő még annyit fűzött hozzá, hogy szeretné ha ebből, a közösség számára minél hamarabb egy hasznos létesítményt, javaslata szerint bérlakásokat alakítanának ki.

További elriasztó képeket ezen a linken láthatsz!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6415428780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása