Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TELE VAGYUNK DÍLERREL ÉS DROGOSSAL IS : Tatabányán megint lebukott egy kábszeres

marihuanajoint.jpg

Az egyik férfi 2017 második felétől elfogásáig, azaz 2018. június 18. napjáig terjedő időszakban havi rendszerességgel vásárolt móri, illetve tatabányai dílerektől marihuanát 2500 Ft/egység áron. A férfi 2018.-tól nem csak fogyasztotta, hanem a beszerzési áron ismerősének, egy császári férfinak legalább 10 alkalommal adott át kábítószert, valamint két további fogyasztónak is összesen 8 adag kábítószert adott el. 

A császári férfi a megvásárolt marihuanából további négy fogyasztónak, köztük a harmadrendű vádlottnak adott át kábítószert, akikkel azt közösen fogyasztotta el. 

A Komáromi Járásbíróságon 2020. január 16-án megtartott előkészítő ülésen a vádlottak beismerték a bűncselekmény elkövetését és lemondtak a tárgyaláshoz való jogukról. A bíróság az elsőrendű vádlottat 2 év 2 hónap börtönbüntetésre és 182.500.- forint vagyonelkobzásra ítélte, valamint 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától, a másodrendű vádlottat 1 év -2 évre felfüggesztett- fogházbüntetésre, a fogyasztó férfit pedig 200 óra közérdekű munkára ítélte.

Az ítélet jogerős.

 

A fotó ilusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3115413548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása