Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

UTÓDJÁT FIKÁZZA TATABÁNYA VOLT JEGYZŐJE! Berkovics törvénysértést kiált

berkovicsgergely-tatabanya-hu.JPG

Érdekesen alakul, ez a Szücsnét választási ígéretének megszegésére vádoló Kupcsok poszt.

Persze már az egészből rögtön az elején látszott, hogy ez inkább a Peti gyerek szívatására alkalmas, mintsem a cél elérésére, és ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. De a poszt úgy tűnik produkál néhány érdekes hozzászólást, sőt az egyik meglehetősen megdöbbentő.

Az, hogy valaki nem ért egyet, anyázva elküld bárkit melegebb éghajlatra, csúnyát vagy vicceset ír, vagy ilyen képet csatol mondandójához, az teljesen megszokott, mondhatni a műfaj sajátossága.

DE!

Tatabánya volt jegyzőjének kommentje, mindent überel:

Berkovics Gergely, aki egyébként a Kancz Csaba vezette kormányhivatalba ejtőernyőzött illetve fideszes delegáltként a T-Szol igazgatósági tagja, nyilvános bejegyzésében a következőket írja:

“Pedig a törvény is előírja, hogy akár emailben is ki lehet kérni a közérdekből nyilvános adatot. A kérést pedig 15 napon belül teljesíteni kell. Ez szándékos jogszabálysértés.”

kupcsokposzt-20200110-berkovicskommenttel.jpg

Pedig a törvény és az annak megfelelő válasz elég világosan fogalmaz:

valasz-berkovics-kupcsoknak-vagyonnyilatkozatra.jpg

No comment! Mondhatja tanult barátunk!

Vajon Berkovics Gergelytől ezek után ez várható, hogy kilépett és már köpköd azokra akikkel együtt dolgozott még néhány nappal azelőtt? 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3815404036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása