Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN IS SOKAN MEGNYUGODHATNAK: Megállapodott a Spar a szakszervezettel a 2020-as bérekről

spar1.jpg

Idén 7 milliárd forintos bérfejlesztést hajt végre a cég.

Sikeresen lezárult a bértárgyalás a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) között – áll a cég közleményében.

A megegyezés érdekében a vállalat a garantált bérminimumnál magasabbra emelte a fizetést, amit a saját hűségprogramjának elemeivel egészít ki. Az elérhető legalacsonyabb bruttó alapbér a legnagyobb létszámot kitevő áruházi munkakörökben a próbaidő alatt 235 ezer forint, próbaidő után 245 ezer forint. Amennyiben egy áruház kiemelkedően teljesít, dolgozói számíthatnak az alapbéren felüli kiegészítő jövedelemre.

Maczelka Márk kommunikációs vezető a közleményben megemlítette, hogy 2017 és 2019 között 26,5 milliárd forint értékű bérfejlesztést hajtottak végre, ez a szám 2020-ban közel 7 milliárd forinttal egészül ki. Tavaly januárban egyébként 7,5 milliárd forintos béremelést jelentett be a lánc 2019-re.

A Spar biztosítja a hűségprogramot, így megmarad a SZÉP-kártya. A juttatás mértéke változatlan, a vállalatnál eltöltött évek számától függően évi minimum 40, maximum 100 ezer forint.

Új elem a 13. havi juttatás kiterjesztése az év első felében belépők számára. Továbbra is él a dolgozói vásárlási kedvezmény, amely februárban 1-től 10 százalékra emelkedik, havi 80 ezer forint vásárlási összeghatárig.

A lánc új áruházak építéséréről és a régiek felújításáról sem tett le, az erre fordítható keret 2020-ban meghaladja a 31,6 milliárd forintot.

(hvg)

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2015401232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása