Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÉVTIZEDEK ÓTA ELŐSZÖR TATABÁNYÁN! Elbúcsúztatta a polgármester a nyugdíjas háziorvosokat

megkoszonikatavozoorvosoknak-tb2020eleje-4-eskep.jpg

Az önkormányzat kötelező feladatai közé tartozik, hogy biztosítsa az itt lakók részére a megfelelő háziorvosi szolgáltatást. Ezért nagyon fontos, hogyan becsüljük meg azokat az embereket, akik egészségünkre vigyáznak.

Tatabányán január 1-jétől három felnőtt és egy gyermek háziorvosunk fejezi be praxisát, és megy nyugdíjba több évtizedes szolgálat után. Ennek alkalmából Szücsné Posztovics Ilona búcsúzott dr. Uzonyi Erzsébettől, a 4. számú (Gál lakótelep), dr. Kara Ágnestől, a 25. számú (Záray Márta pihenőparkbeli) és dr. Józsa Istvántól, a 31. számú (Árpád úti) felnőtt körzet háziorvosaitól, valamint dr. Pokó Erzsébettől, a 9. számú (Gál lakótelepi) gyermek körzet doktor nénijétől.

Ennek kapcsán kell megjegyezni, hogy a legutóbbi ilyen alkalomnál, amelyről írtunk is, az akkor nyugdíjba vonuló dr. Iffiú Andrást, vagy ahogy mindenki ismerte “Ifjúbandi”-t, mintha az akkori polgármester Schmidt Csaba elfelejtette volna köszönteni.  

Természetesen az őt ismerők, illetve volt páciensei nem feledkeztek el róla, nem véletlenül köszöntötték, sőt élőzenével is kedveskedtek neki a jeles nap alkalmából.

Megkérdeztünk egyébként egy évtizedek óta praktizáló háziorvost, ő elmondta, hogy sem Schmidt Csaba, sem a sokak által ajnározott Bencsik János volt polgármester nem vette ilyenre a fáradtságot, ami sokat elárul róluk.

Pedig azok az orvosok, akik szinte az egész életükben szolgálták, gyógyították a tatabányai embereket igazán megérdemelnének egy komoly városi ünnepséget, legalábbis szerintünk. Megkockáztatjuk még díszpolgárrá is lehetne avatni őket, vagy valamilyen városi díjat adományozni nekik.

Tényleg megérdemelnék.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5315394866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása