Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

DURVA RENDSZERHIBA AZ UNICREDIT BANKNÁL! Ma százezreket húztak le az ügyfelekről

unicredit-bankepulet.jpg

Valamilyen rendszerhiba folytán az UniCredit banknál, több számlatulajdonostól teljesen fals összegeket húztak le hóvégi díjként.

Az Index olvasói számoltak be először, hogy nem a megfelelő összeget vonták le a számláikról.

Egyikük arra panaszkodott, hogy havi zárási díjként a szokásos 1,05€ helyett 1105€ vettek le a számláról. Sikerült is így fizetés előtt mínuszba fordítani az egyenlegét. Ez az olvasó az internet bankon vette észre a hiányt, de ha valaki mondjuk egy üzlet pénztáránál éri a meglepetés, az kellemetlen pillanatokat élhet át.

A bank ügyfélszolgálatán az érdeklődő kliensnek azt mondták, hogy technikai malőr történt, dolgoznak a helyreállításon, de nem egyedi esetről van szó, rendszerszinten hibáztak a díjlevonásnál. 

Állítólag 1-2 óra kell általában a helyreállításra, de többek szerint már sokkal több idő eltelt ennél.

Van akinél a szokásos 1 € havidíj helyett 1100 €-t könyveltek, míg a forintos számlán a szokásos 1100 Ft helyett 1 Ft-ot. Csak nem összekeverték a 2 számlát? 

A lap megkérdezte az UniCreditet, hogy mi okozza a fennakadást, illetve, hogy mikorra javítják ki a hibát, a bankból az alábbi válasz érkezett:

“Adminisztratív hiba történt egyes díjak terhelésénél, amit kollégáink már javítottak. A tévesen terhelt díjak jóváírása folyamatos az érintett ügyfeleink számláin, aminek eredményeként a mai napon minden téves díjterhelést korrigálunk. Az okozott kellemetlenségért ügyfeleink elnézését kérjük.”

Ezek után jobb, ha minden Unicredites ügyfél jobb, ha megnézi a számláját. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3515385540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása