Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MATA RÉSZEG SOFŐRT FOGTAK TATABÁNYÁN! Be sem ülhetett volna az autóba vezetni 

ittasofor.jpg

Tegnap éjszaka sem pihentek a rend éber őrei.

A Tatabánya és Környe közötti útszakaszon megállítottak egy arra autózó verebi lakost. Gyorsan megfújatták vele az alkoholszondát, ami a sofőrt ittasnak jelezte, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra vitték. Az ott készült mérési eredmények olyan fokú ittasságot mutattak, hogy vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. 

Erről a jómadárról kiderült az is, amikor az iratait ellenőrizték, hogy a 41 éves férfit a Székesfehérvári Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta, ezek után őt a rendőrök ott helyben őrizetbe vették.  

Ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és 72 órán belül, gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1415362054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása