Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN 2 HÓNAP KEVÉS ELFOGADNI: “Mindig te maradsz a polgármesterünk, Csaba!”

kuytafutt.jpg

Kupcsok Péter még a múltban él, valahogy neki még nem sikerült feldolgoznia lelkileg, amit egyébként Schmidt Csabának nagy nehezen sikerült, jelesül, hogy már nem Schmidt a polgármester Tatabányán.

December 17. 18:10

“Kedves Kutyatulajdonosok!

Egy jó hírről számolhatok be. Kezdeményezésemre tavaly nyáron felmértük és egyeztettük a város kutyafuttatóit látogató tatabányai állatbarátok futtatókkal kapcsolatos igényeit.

A beérkezett vélemények alapján javaslatot fogalmaztam meg Schmidt Csaba polgármesternek, aki támogatta a kutyasétáltatók fejlesztését és forrást is különített el erre a célra a város költségvetésében.”-írja az önkormányzati képviselő a Facebookon. Biztos nagyon kemény dolog elveszíteni a hatalmat, lehet hogy még a párnáját is telesírta Kupcsok, de egyszer muszáj lesz elfogadnia a valóságot, bár a párhuzamos univerzumok gyártásában a helyi fideszesek az élen járnak rendesen. 

Az sem elképzelhetetlen, hogy otthon ő még azt játssza, hogy nyertek a választáson, elképzeli, hogy ő lett az egyik alpolgármester és a gonosz ellenzéket kiszorították a városból, ilyenek. Ha felhívja Schmidtet még mindig polgármester úrnak szólítja. “Nekem mindig te maradsz a polgi, Csaba” -suttogja lázasan a hűtőre kirakott Schmidt-poszter felé, mikor issza a reggeli kávéját. Talán még egy imát is elmormol érte, mikor a bélszínt berakja a mélyhűtőbe, valahogy így tudom elképzelni. Aztán a mondat kiúszik az ablakon, az autók és a buszok megállnak, ahogy elszáll felettük, az emberek áhítattal nézik, olyan az egész, mint valami csoda...

Mert a Fidesz egy vallás, egy hitrendszer, olyan, amilyen, de létezik, és gyártja a maga vazallusait. 

A kutyák meg jót röhögnek a futtatóban.

Fotó: Facebook/ Kupcsok Péter

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr215359862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása