Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AMIT RENGETEG TATABÁNYAI VÁR! Erre a könyvtárra József Attila is büszke lenne

konyvtar1.jpg

Nagy erőkkel építik a József Attila könyvtár épületét Tatabányán, a városlakók egyre többet látnak a készülő épületből, aminek nagyon örülnek. A minap egy kedves olvasónk írt nekünk levelet a beruházással kapcsolatban.

konyvtar1.jpg

Látom, keményen dolgoznak a József Attila könyvtár új épületén, meg kell mondjam, szépen haladnak vele. Annak idején szkeptikus voltam ezzel a beruházással kapcsolatban, és jöttek is az aggasztó hírek az elején, még a könyvtáros ismerőseim sem hitték el, azt mondták, nem lesz ebből semmi.

konyvtar_2.jpg

Sokáig tényleg úgy tűnt, de most már nekik is megváltozott a véleményük, el merik hinni, hogy tényleg megépül egy modern, megyeszékhelyhez méltó könyvtárépület, ahová élmény beülni olvasni, vagy éppen valami dolgozathoz vagy tanulmányhoz összeszedni az információkat.

konyvtar3.jpg

Nagyon kellett már Tatabányára egy új könyvtár, a régi már elég szánalmasan nézett ki, valahogy eljárt felette az idő, na meg maga az épület is nagyon ramaty állapotban volt. Most pedig még kávézó is lesz benne, legalábbis azt mondják, aminek én kifejezetten örülök, lehet majd normális felolvasó esteket meg különféle kulturális eseményeket szervezni oda.

konyvtar5.jpg

Ahogy nézem a felső részen nem lesz ablak, lehet, hogy oda raktárt tesznek vagy esetleg terasz lesz belőle, ami még különlegesebbé tenné az épületet szerintem. Szóval nagyon várom már, hogy befejezzék az építést, és mehessek könyvet kölcsönzi.”-írja, és igen, mi is nagyon várjuk már, hogy kész legyen. Reméljük, semmilyen gond nem lesz vele, ha elkészül és minden tatabányai polgár örömmel használhatja majd.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr10015350756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása