Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Vicces alpolgármesteri roadshow Tatabányán! Avagy írjunk ki népszavazást róla?

varoshazatb-indafoto-hu_3.jpg

Mivel Tatabányán már kétszer nem sikerült alpolgármestert választani, pályázatot fognak kiírni a tisztségre, tudtuk meg városházaszéli forrásunktól. Alpolgármesternek bárki jelentkezhet, aki Tatabányán vagy 1,23 km-es körzetében lakik, legalább nyolc általános végzettséggel és jogosítvánnyal rendelkezik - ami elegendő repülőgépre -, és legalább két éve nem folyik ellene büntetőeljárás. Mivel a helyi pártok nagyon kényesek az alpolgármester kérdéskörére, fontos, hogy a jelentkezőnek ne legyen túl sok önálló gondolata, mert az veszélyeztetné a város fejlődését, a beruházások megvalósulását is. 

Forrásunk elmondta, hogy a pályázat kiírása előtt felkerestek pár ismert embert, elvállalnák-e a fontos tisztséget, szomorú, de Pataki Attila nemet mondott a felkérésre, de nem vállalta Fekete Pákó és Korda György sem. A Turul-szobor is szóba jött, de nagyon ingatta a szárnyait, mikor feltették neki a kérdést. 

Ha senki nem fogja elvállalni, a következő városi közgyűlésen szembekötős játékkal fogják kiválasztani az alpolgármestert, Szücsné Posztovics Ilonának bekötik a szemét, megforgatják 77-szer és akihez először oda tud menni a városvezető, ő lesz a helyettese. 

De az önkormányzatnál gondolkodnak most már népszavazás kiírásán is.

 

Fotó: indafoto

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2915340600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása