Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Sörösüveggel tombolt tatabányán a szőlősi tinédzser, próbálta vitapartnereit meggyőzni! 

sorosuveg-foldon-police-hu.jpg

Kötekedett, verekedett, majd egy sörösüveget a sértett autójához vágott az a 19 éves férfi, aki ellen a tatabányai nyomozók folytattak vizsgálatot.

A rendőrség az esetről annyit közölt, hogy a vértesszőlősi lakos, még augusztus 26-án este szóváltásba keveredett egy férfival és egy nővel Tatabányán. A vita hevében a 19 éves tettes megtámadta kettőjüket, sőt bántalmazta is a két sértettet. A támadó még egy sörösüveget is a nő kocsijához vágott. 

lampa-auto-betort-police-hu.jpg

A tinédzser az eset után távozott a helyszínről, a sértettek pedig feljelentést tettek a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A nyomozók, gyorsan beazonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a 19 éves férfit, aki ellen garázdaság bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. 

A helyi zsaruk lezárták a nyomozást és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8415337490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása