Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KIFOSZTOTTAK EGY TATABÁNYAI ÉLELMISZERBOLTOT! Pénz, buszjegy és bankkártya miatt ment sittre

penz-sajat.jpg

A Tatabányai Járási Ügyészség egy nagyobb értékre, erőszakkal elkövetett lopási ügyben az elkövetővel egyezséget kötött a bűnösség beismeréséről, amelyet a bíróság jóváhagyott, ennek alapján a többszörös visszaeső férfit végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték.

A vádlott idén február 3-án, este, egy tatabányai élelmiszerbolt bejárati ajtaja előtti kétszárnyas, kulccsal zárt rácsot szétrántotta, a bejárati ajtót benyomta és a boltba bement. A pult alatt lévő lemezkazettát, a benne lévő 1.116.000,- Ft készpénzzel, 250 db helyi járatos autóbusz menetjeggyel, valamint 1 db bankkártyával és vásárlói kártyával együtt elvitte, amely okozott kár nem térült meg.

Az ügyészség az elkövetővel egyezséget kötött a bűnösség beismeréséről, a vádiratban indítványozta ennek bírói jóváhagyását.

A Tatabányai Járásbíróság a mai napon megtartott előkészítő ülésen az egyezséget jóváhagyta, és a férfit ennek alapján 1 év 8 hó börtönbüntetésre, és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint kötelezte, hogy fizessen meg a sértettnek kártérítésként 1.236.000,- Ft-ot.

A bíróság megállapította, hogy az elkövető feltételes szabadságra nem bocsátható.

Az ítélet a kihirdetését követően jogerőssé vált.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr915334684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása