Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FELSŐGALLÁT MÚLT SZOMBATON MEGLEPTE A SZERETET: Ötödik születésnapját ünnepelte a “Színjáték a szeretet nevében”

szinjatelk_mese.jpg

Múlt szombaton különleges rendezvénynek adott otthont Színjáték a szeretetről címmel a Felsőgallai Széchenyi István Művelődési Ház. 

A Színjáték a szeretet nevében kreatív program idén ünnepelte ötödik születésnapját, ezért is volt különleges a mostani előadássorozat. A cél, mint minden évben most is az volt, hogy olyan  gyerekek is megmutathassák magukat nagyközönség előtt, akiknek ritkán van rá lehetőségük. Persze azért a "vérprofik" is képviseltették magukat.

szinjatek_elvont_1.jpg

A Színjátékon nem a verseny a lényeg, hanem az, hogy az iskolás gyerekek szerepelhessenek valami jó kis produkcióval a színpadon. A Sopotnikné Percze Beáta által megálmodott rendezvény az összes tatabányai általános iskolát el szerette volna érni, és jelentkeztek is sokan.

szinjatek_kedves.jpg

Érdeklődésben nem volt hiány, a Széchenyi István Művelődési Ház színházterme megtelt fellépőkkel és a hozzátartozóikkal egyaránt.

szinjatek_kozonseg.jpg

A szeretetről szóló darabok között a megható vers-és mesemondás, az igazán színvonalas táncelőadás, a vidám tangóharmonikás szereplés, és a mély gondolatokból táplálkozó, felkavaró színházi előadás váltogatták egymást.

szinjatkel_meselany.jpg

 A zsűrizésben és a különdíjak odaítélésében részt vett a Tatabányai Járási ESZI igazgatója, a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány kuratórium elnöke: Mecsei Ilona, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár munkatársa Szlatárovics Mónika, a Tundegrgound Club képviseletében Szűr Annamária, továbbá Nagy-Dombóvári Mária a Család és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője, és Herendi Judit a Széchenyi István Művelődési ház vezetője.

szinjatek_sarika.jpg

Aki ellátogatott a rendezvényre hatalmas élményekkel és megható pillanatok emlékeivel távozott, ráadásul még a környék is mosolygósabb lett pár órára.

szinjatlk_reka.jpg

Fotó: Herendi Judit

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönj

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6615329342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása