Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MÉLYEN LENÉZIK A TATABÁNYAIAKAT A SCHMIDTÉK MAJMOLÓI! Ez a véleményük a szakmunkásokról

schmidt-bereznai-ajanlasleadas.jpg

Amíg hatalmon voltak Schmidt Csabáék, addig is jellemző volt a kommunikációjukra a lenézés, lesajnálás, de most ellenzékben csak ráerősítettek erre a rossz szokásukra. 

Híven eddigi nyilatkozataikhoz, kellően gusztustalan poszt jelent meg a Városunk, Tatabánya Facebook- oldalon, amit csak azzal lehet magyarázni, hogy vérbe vannak frusztrálva a helyi fideszesek.

“...Vajon nem volt ciki, hogy a baloldali pártok nyomására az érettségiig sem jutó Balogh Ferenc helyi Jobbik elnököt kellett alpolgármesternek jelölnie?! Balogh Ferenc eredeti szakmája szobafestő, de az elmúlt években az egészségügyben dolgozott mint betegmozgató, illetve jelenleg mentősofőrként tevékenykedik. Nem feltételezzük, hogy Szücsné szerint alkalmas lenne egészségügyért felelős alpolgármesternek - de akkor miért jelölte?..” -írják ezeket a rettenetesen “elegáns” sorokat.

Azt gondoljuk, ezzel az óvodás támadássorozattal megalázzák még saját választóikat is, magukat már régen lejáratták, úgyhogy azt hagyjuk is. 

A poszt bejegyzés politikai kritikája még rendben is lenne (hogy tudniillik politikai háttéralkuk alapján osztják a pozíciókat), habár a politikai térben ilyesmiről álságos beszélni, mi máson múlna. Sőt még azon is el lehet lamentálni, hogy egy képviselőnek milyen végzettsége kell, hogy legyen. 

Na de ilyen stílusban, gyerekek?  Ne már! Egyébként meg mit gondolhatnak Schmidték a szakmunkásokról, ha ilyenek irományokat firkálgatnak? Ráadásul úgy, hogy pont ők akarják a fiatalok többségét szakmunkás iskolákba kényszeríteni, és megakadályozni a továbbtanulásukat. Mit üzennek így a tatabányai embereknek? Hogy ha nincs diplomád, nem is vagy ember? Az intelligencia és a rátermettség diploma kérdése lenne?  Nem gondoljuk.

Mi találkoztunk már szakmunkásképzőt végzett nagyon okos emberrel és sok diplomás hülyével is, akire még a kutyánkat se bíznánk rá, nemhogy egy város vezetését? Egyébként a Schmidt-Bereznai páros úgy tesz, mintha nem állnának a képviselők rendelkezésére minden területen szakemberek az önkormányzatnál, akik segítenek vagy éppen megvilágítanak bizonyos problémákat. Mert elárulhatjuk, minden normális önkormányzatnál így működik. 

A vegyész Schmidt Csaba annak idején mitől értett volna jobban a városüzemeltetéshez vagy az önkormányzati működéshez, mint bárki más? Vagy mint a papoktól, illetve a szociális szférából érkező Bencsik János? De vehetjük Turza Károly esetét, ő ha jól tudjuk szociális munkás, miért ő az önkormányzati képviselő a körzetében, miért nem olyan gazdasági szakember, akinek több diplomája is van? 

Nem értjük, miért kell ez a gonosz és álságos beszéd. Akkor miért nem csinálták azt, hogy akinek Tatabányán a legmagasabb a végzettsége, ő lett volna a polgármester, a körzetekben meg a képviselő. Vajon akkor a helyi fideszesek mikor lettek volna politikusok?

Ha már a szakértelemnél tartunk, csak egyetlen esetet hoznánk fel példának. Emlékeznek milyen szakértelemmel készült el az a Bécsi út Tatabányán, amit az első valamire való eső elmosott, és rajtunk röhögött az egész ország?

Ráadásul az nem ciki, hogy Bereznai Csaba hosszú évekig lehetett alpolgármester, akit annak idején köztörvényes bűncselekmény miatt jogerősen elítéltek? 

 A fotó illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1815298740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása