Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDT CSABÁÉK TATABÁNYAI HAGYATÉKA: a köztisztaság megoldása az új polgármesterre vár

falevelutcan-cimlap-tb.jpg

Most már taposunk az őszbe rendesen, az önkormányzati választás is elmúlt már, viszont a lomb és az avar szépen beteríti a várost. 

Schmidt Csabáéknak nem sikerült hosszú évek óta rendesen megoldani a lomb és avar problematikáját (sok más mellett azt sem), ezért a tatabányaiak azt várják, hogy pontosan ezt a negatív hagyatékot kellene pozitívba átforgatnia az új polgármesternek és csapatának.

falevelutcan01-tb.jpg

Ma lesz az alakuló közgyűlés nemsokára, ezért még tart a “türelmi idő”, hiszen még fel sem állt az új városvezetés, de gyorsan fel kell készülni az üzemeltetési feladatok ellátására, például eltakarítani az utcáról az avart, mert a városlakókat jogosan zavarja, attól függetlenül ki éppen a polgármester. 

Ráadásul pár hét múlva a hó is eshet, és ha nem lesznek eltakarítva az utak rendesen, azt már nem lehet az előző városvezetésre fogni. És azzal is tisztában kell lennie Szücsné Posztovics Ilonáéknak is, hogy nagy az elvárás most velük szemben, a polgárok várják a “csodát”, hogy itt most gyorsan minden megoldódik.

Reméljük, erre találják a maguk technikáit.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4315292044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása