Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EGYELŐRE NINCS ALPOLGÁRMESTER TATABÁNYÁN! Hatalmas pofont adott az ellenzék

polgarmesteri_hivatal_tb.jpg

Az ebéd utáni folytatásban nem tudták elfogadtatni Szücsnéék az általuk beterjesztett SzMSz módosításást. Ami konkrétan azt jelenti, hogy  maradtak a bizottságok, szám szerint hét és a tagok létszáma sem változott, illetve csak két alpolgármestert választanak, a pozíciókra Lusztig Pétert, a DK-ból és Balogh Ferencet, a Jobbikból jelölte az új polgármester.

A szavazáson a Fidesz-Kdnp frakció nem vesz részt, nem is kérdezték az alpolgármester-jelölteket semmiről.

Boda Bánkon múlott ezek után, hogy lesz-e most alpolgármestere Tatabányának.

És akkor…!

Kihirdették az eredményt, egyelőre nem lesznek alpolgármesterek, mondjuk így 1-2 milliót spóroltak a tatabányai adófizetőknek.

Titkos volt ugyan a szavazás, de ebből kiderült, hogy Boda képviselő sem támogatta a jelenlegi jelölteket, hiszen nyilván a saját jelöltjeiket támogatták az Összefogás képviselői.

Két bizottságot azért sikerült megszavazni, a Pénzügyi illetve a Gazdaságit, így az alapszintű működéssel elindulhat a munka.

A többit két hét múlva meglátjuk.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr215292826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása