Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÖSSZEÜL A TATABÁNYAI VÁROSI KÖZGYŰLÉS! Vajon érvényes lesz?

varoshazatb-indafoto-hu.jpg

Izgalmas nap lesz szerdán Tatabánya életében, ugyanis, akkor fog megalakulni a városi közgyűlés, egy alakuló ülés keretében. A napirendi pontok között van többek között a polgármester eskütétele és az alpolgármesterek kiválasztása is. Valószínűleg már a választás megnyerése után közvetlenül elindult a harc a pártok között, kik adhatják majd az alpolgármestereket, és hogy hány alpolgármester lesz egyáltalán. Szücsné Posztovics Ilona bizony nincsen könnyű helyzetben, ráadásul hamar túl kell esnie rajta, és a hatalmi pozícióharcban egyáltalán nem mindegy kire vagy kikre esik a választás.  

Az alakuló ülésen meghatározzák majd a polgármester és az alpolgármesterek díjazását, reméljük, megfelelően szerények és mértéktartóak lesznek e tekintetben. Bízunk benne, ők is úgy gondolják, hogy példát kell mutatniuk alázatból a tatabányaiaknak. Ha jobban belegondolunk elég bátor lépés volt szerdára kiírni az alakuló ülést, ugyanis úgy tudjuk, hogy csak hétfőn fognak egyeztetni az ellenzékbe került fideszesekkel, valószínűleg már korábban kellett volna egyeztetni, ha nem akarnak hatalmas meglepetést, legalábbis taktikusabb lett volna.

Ráadásul még egy mandátum még mindig kérdéses, mert Fekete Miklós még nem vette át a mandátumát, valószínűleg az Mszp és a Momentum feszült egymásnak, mert ha jól értesültünk, egy helyet a Momentumnak ígértek. A hezitálásból azt következtethetjük ki, hogy az Mszp vonakodik átadni azt az egy mandátumot. Persze ezek a dolgok a politikai háttéralkuk velejárói, de nem könnyítik meg például az alakuló ülést.

Mindenesetre szerdán lehull a lepel, kiderül, milyen lesz a politikai "időjárás."

Fotó: indafoto

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2415275446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása