Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN MINDENKI KUPCSOK? A kipcsakok helyett nálunk kupcsokok vannak

kipcsak.jpg

A miniszterelnök felnyitotta a magyarok szemét, azt mondotta vón’, hogy nálunk is vannak kipcsakok, vagyis kipcsak vérű magyarok. Állítólag rengeteg honfitársunknak kipcsak vér folyik az ereiben, amikor ezt ment a tévében, át is jött a szomszédból a Gizi néni, és helyeselt, hogy ő már mikor megmondta, hogy a mi családunkban is van kipcsak-vonal. A kipcsak egyébként egy török népcsoport.

Oké. Gondoltam, ha már így állunk, lehet, hogy félig én is kipcsak vagyok. Bár, amit nem mondott el a miniszterelnök, hogy Tatabányán kicsit módosult a vérvonal, nálunk bizony kipcsakok helyett kupcsokok vannak. Na, ez már a Gizi néninek is sok volt, de azt mondta, hogy lehet benne valami, különben is mit számít az a pár betű különbség? Szóval simán meglehet, hogy Tatabányán valahol mindenki kupcsok, vagy csak részben, van akikben csak egynegyed kupcsok van, van akiben egy kicsit több, de olyan is akiben csak egy felesnyi kupcsok vár csörgedezik. Persze vannak olyanok is, aki 100 százalékban kupcsokok, belőlük nincsen sok, ők hatalmas dolgokra hivatottak, például politikusnak, városvezetőnek valók.

Megyek és gyorsan kivizsgáltatom, hány százalékban vagyok kupcsok. Hátha...

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2615229884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása