Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDT HAZUGSÁGSPIRÁLBAN: A vasútállomást és a felüljárót 2022-ig megépítjük

schmidtcsaba01-fboldala.jpg

A múltkor már írtunk a tatabányai vértelen polgármesterjelölt-vitáról, de azért egy-két dolog mellett nem mehetünk el. A vitában Schmidt Csaba regnáló polgármester azt találta mondani, hogy a Modern Városok Program összes fejlesztése megvalósul 2022-ig, így a vasútállomás és a dózsakerti felüljáró is, ami azért roppant kétséges így 2019 majdnem végén. Már tavaly készen kellett volna lennie rég, ez nem sikerült, de arról sem tájékoztattak senkit, hogy valami előrelépés történt volna az ügyben. El tudja képzelni valaki, hogy ilyen hatalmas beruházás készen lesz három év múlva, amikor még semmi sem történt? Tényleg?

Schmidt bevállalta a hazugságot a választások miatt, amiről egyébként már most tudja, hogy nem tudják teljesíteni. Gratulálunk. És még akkor szakadt le külön a pofánk, amikor azt állította, hogy a fideszes körzeti képviselők mindig megbeszélték a lakókkal, hogy milyen beruházás legyen  környékükön. Ekkora pofátlanságot! Ki hiszi el ezeket?

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115220886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása