Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZERENCSÉTLEN TATABÁNYAI POLGI! Újra szívlapátot adtak Schmidt Csabának a kezébe

schmidtcsaba-samuelemes-cimlap-tber-hu.jpg

A faültetés szimbolikus jelentőségű, hiszen a jövőbe vetett hitet és bizalmat mutatja.

Így szól a Tatabányai Hőerőmű oldalán kelt friss bejegyzés, amellyel Schmidt Csabáék próbálják mutatni zöld környezet iránti elkötelezettségüket. Ha nem a dübörgő kampány kellős közepén és nem néhány nappal a Dózsakerti fagyilkolás után lennénk, akkor még akár el is hihetnénk elkötelezettségüket.

schmidtcsaba-samuelemes-02-scs-fboldal.jpg

Természetesen fontos, hogy Tatabánya fáit megújítsuk, de legalább ennyire fontos, hogy gondozzuk, hiszen növényeinknek döntő szerepük van a por- és zajszennyezés csökkentésében és a talajmegőrzésben. Ugyancsak nagy szerepe van a klímaváltozással szembeni harcban.

Az akció a 120 éves Tatabánya Erőmű felajánlott Tatabánya városának 120 darab fát, mondván így segítse a várost a környezetért folytatott küzdelemben.

schmidtcsaba-samuelemes-01-scs-fboldal.jpg

És itt pontot is tehetnénk, mert egy szimpla választási hír lenne, de úgy tűnik nincs Schmidt Csaba polgármester környezetében senki, aki elmagyarázná neki - nem először égeti magát -, hogy LEGALÁBB EGY BÁNYÁSZ HAGYOMÁNYOKKAL ÁTITATOTT VÁROSBAN NEM HASZNÁLUNK SZÍVLAPÁTOT FA ÜLTETÉSRE.

Ha már ez a szerencsétlen magától nem jött rá!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9215209116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása