Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HŰSÉGESKÜT TETT A TATABÁNYAI GYERMEKORVOS! A néninek megártott a választási krumpli?

pinterkatalin-tbgyermekorvos-scskepekkel.jpg

Így a kampány majdnem finishében egy furcsább és szomorúbb dolgok történnek Tatabányán is. 

Most éppen a Fidelitas rakott ki egy rövid videót, amiben egy helyi gyermekorvos Schmidt Csaba mellett teszi le a voksot a választásokon. Nem civilként ajánlja a fideszes polgármestert a választók figyelmébe, hanem gyermekorvosként. 

Egyrészt nem értjük a dolgot, biztosan mondhatták neki, hogy most háziorvosként kell megszólalnia, vagy ki tudja. Mert ha az ember civilként kitesz egy videót, azzal semmi baj, de gyógyítóként megszólalni és így manipulálni szerintünk gáz. Az hogy a kisfilmben betanult közhelymondatok hangzanak el, az csak az érem egyik oldala, de valószínűleg a doktornő valószínűleg nincs tisztában vagy nem akar tisztában lenni az egészségügy állapotával, bizonyára elkerülte a figyelmet a baleseti sebészek tiltakozása, és elfelejtette, hogy pont Schmidt Csabáék szüntették meg az éjszakai gyermekorvosi ügyeletet Tatabányán.

Nagyon sajnálatos, ha egy ember nyilvánosan egy hűségeskübe beleáll, vagy hagyja magát erre kényszeríteni. Mert gondolom, ő is tisztában van vele, hogy mi történt: felhasználták egy politikai kampányban, méghozzá azért, mert  orvosként sok embert el tud érni. Arra apellálnak ilyenkor a gátlástalan kommunikátorok, hogy akik hozzá viszik a gyerekeiket, majd a Fideszre fognak szavazni, ha meglátják, hogy kedvenc doktoruk is így tesz.

De az is lehet, hogy túl sok választási krumplit evett a hölgy, és lett egy enyhe mérgezése tőle.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7715199684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása