Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN KÉT UKRÁN ESZMÉLETLENRE VERT EGY RÉSZEGET! Utána kifosztották áldozatukat

 verekedes_ukran.jpg

A Tatabányai Járási Ügyészség rablás bűntette miatt indult ügyben indítványozta annak a két férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, akik egy buszmegállóban az eszméletvesztésig bántalmazott sértettől elvették az ékszereit és a karóráját.

Az ukrán állampolgárságú elkövetők közül az egyik férfi 2019. szeptember 7. napján hajnalban egy tatabányai autóbuszmegállóhelyen az ittas sértettet bántalmazta azért, hogy értékeit elvegyék. Az elkövető talpával derékon rúgta a mellette elhaladó sértettet, amitől a sértett a járdára zuhant. Ezt követően a sértett megpróbált felállni, de ugyanez a férfi jobb lábával a sértett jobb combja felé rúgott, azonban ezt a rúgást a sértett a kezével elhárította, ezért a rúgás a sértett könyökét érte. Ezután  az elkövető ököllel megütötte a sértett arcának bal oldalát, majd a gyomrát, és miután az ütéstől a sértett összerogyott, a férfi a kezével a sértett arcára ütött. Az ütés a sértett orrának jobb oldalát találta el. Az ütés hatására a sértett összeesett és eszméletét vesztette.

Ezután az elkövetők a földön fekvő, eszméletlen állapotban lévő sértettet átkutatták, és tőle ellopták a márkás, 40.000,- Ft. értékű karóráját, valamint az 5.000,- Ft értékű, arany és ezüst színű, nemesacél nyakláncát.  A sértett óráját az egyik elkövető tartózkodási helyéül szolgáló munkásszálló szobájában a nyomozó hatóság lefoglalta .

A bántalmazás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló ajaktáji, könyöktáji és mellkastáji  zúzódásokat szenvedett el.

Az ügyészség indítványára a nyomozási bíró 2019. szeptember 9. napján rendelte el a férfiak letartóztatását, mert fenn áll annak a veszélye, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válnának, illetve a bizonyítást veszélyeztetnék.

Az ügyészség indítványozta, hogy a nyomozási bíró a letartóztatás határidejét kettő hónappal hosszabbítsa meg.

(ügyészség)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6015188034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása