Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AMI TATABÁNYÁN NAGYON NEHEZEN KÉSZÜL: Smittelők barkácsolják a buszmegállókat

buszmegallo-tb-sarberek.jpg

Úgy tűnik, a buszmegálló lesz Schmidt Csabáék egyik keresztje.

Ezzel már többször meggyűlt a baja a fideszes városvezetésnek, elég ha 2018 “slágertémájára” gondolunk, akkor újították fel a buszmegállók egy részét, de még 2019-ben is "élvezhettük" a Mekk mesterek tombolását.

Mára már mindenki fújja: ÁTLAGOSAN 9,5 MILLIÓÉRT ÚJÍTOTTÁK FEL A MEGÁLLÓKAT!

Ehhez tegyük hozzá, hogy szabadon lévő buszmegállókról beszélünk, nem valamilyen bonyolult épületről.

Ha akkor azt hittük, már nem tudnak meglepni bennünket a buszmegálló-építés ügyében, akkor hatalmasat tévedtünk. Nemrég kiderült, két új buszmegállót és a hozzá tartozó fedett várót építenek 44 millióért.

És akkor jöjjenek harmadszorra is a buszmegállók!

Most éppen az a reklámcég, amellyel mindenféle pályáztatás nélkül, mondhatni haveri alapon kötöttek Schmidt Csabáék szerződést. Csakhogy képben legyünk: februárban ennek a cégnek a kezébe került 15 évre a buszmegállók cseréje és karbantartása, méghozzá elég jó kondíciókkal. Olyan mutyiszagú volt az egész  már akkor is.

buszmegallo-tb-martirok-.jpg

Egy átlagpolgárnak csak az tűnik fel, hogy a buszmegállókat lebontották hetekkel ezelőtt és aztán sokáig semmi nem történt, majd jó esetben megcsinálták a szerkezetet, aztán megint nem történik semmi, telnek a hetek, mintha valami buszmegálló-építő hobbi lenne úrrá Tatabányán, de az értelmetlenebb fajtából, és az is lassan, amolyan Pató Pálosan (Így megy ez nálunk, valakik imádnak nem túl jó megállókat építenek. Kinek mi a hobbija, ugye.)

Ennek apropóján megkérdeztük a beruházót, a JCDecaux nevű céget, amelynek képviselője szerint az alvállalkozójuk jövő hétre ígérte a befejezést. Elismerték a csúszást, Hozzátették, hogy a beszállítónak voltak problémái, amit anyag hiánnyal magyaráztak.

A cégnél elmondták: jövő hétre elvileg 5 buszmegálló megmarad, a többit ezen a héten befejezik.

Azt már mi tesszük hozzá, milyen érdekes, a reklámhelyek anyagával nem volt gond, csak a megálló többi részére nem volt anyag. Nahát! 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2615051182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása