Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKAPTÁK A MAI, TATABÁNYAI, BEVÁSÁRLÓKÖZPONTI LÖVÖLDÖZŐT! Három lövés dördült el délután

helyszineles-toltenyhuvelyek-police.jpg

A rendőrök egy 26 éves tatabányai lakost őrizetbe vettek illetve a bűncselekmény során használt gáz-riasztó pisztolyt is megtalálták.

Ma délután borzolta a kedélyeket az az eset, amelyről a rendőrségre kora délután, 13 óra után pár perccel érkezett a bejelentés, hogy a tatabányai Müller áruház parkolójában három lövést hallottak a szemtanúk. Azt is látták, hogy egy férfi kezében feltehetően fegyver van, aki hangosan kiabál és egy jármű ajtaját próbálja kinyitni. Mivel ez nem sikerült neki, beszállt egy fekete színű gépjárműbe, majd sietősen elhajtott. 

gazriaszto-tb0926-police-hu.jpg

A kiérkező rendőrök az adatgyűjtés után haladéktalanul megkezdték a járműnek, és a vezetőjének a felkutatását. A nyomozók az áruháznál tartott helyszíni szemle során, három darab gáz-riasztó töltényhüvelyt találtak.

A járőrök és a nyomozók közös munkájának eredményeképpen kevesebb mint 2 órán belül, 15 óra előtt néhány perccel Tatabányán, a Március 15-e úton megállították a fekete színű gépkocsit, és elfogták a 26 éves helyi lakost, H. Martint, A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ellene fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértése miatt indítottak büntetőeljárás. 

A férfi a kihallgatása során elmondta, hogy a barátnőjével összeveszett és az ő kocsiját próbálta a parkolóban kinyitni. A nyomozók, a bűncselekmény során használt gáz-riasztó pisztolyt és a hozzá tartozó lőszereket is megtalálták, amit lefoglaltak. H.Martint a kihallgatás után őrizetbe vették. 

gazriaszto-lovedekek-tb0926-police-hu.jpg

A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal fogja megküldeni az eljárás anyagait az ügyészségnek.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7815173910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása