Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZŰCSNÉ: NYITOTT KÖNYV VAGYOK! És Schmidt 100 millásnak mondott villájával mi a helyzet?

szucsne-schmidtcsaba.jpg

Új szintet lépett a tatabányai választási harc: most éppen a Forrás Rádión keresztül kért régi üzleti információkat a helyi Fidesz Szűcsné Posztovics Ilonától, az ellenzék polgármesterjelöltjétől. Az ellenzéki jelölt egy nap alatt válaszolt is, ami még Schmidt Csabával és csapatával sosem fordult elő, vagyis mi nem tudunk róla. Érdekes, hogy a helyi rádiót használja fel ilyen célokra a polgármester és nem egy nyílt vitában kérdezi meg, amit szeretne. Nyilván ennek is megvan a maga taktikai oka. Végül is mindegy, mert Szűcsné elegánsan és dokumentumokkal alátámasztva válaszolt a kérdésekre, annak ellenére, hogy semmi és senki nem kötelezte rá.

“Most a Habony Árpád üzleti köreihez kapcsolódó Forrás rádió tett fel nekem kérdéseket, az a rádió, amely egyébként kizárólag a Fidesz sajtótájékoztató megválaszoltam (bár a szerződések magánjogi iratok melynek nyilvánossá hozatalára nincs kötelezettségem), amelyet itt közzé is teszek.

Egyúttal szeretném kihasználni a helyzetet és nyilvánosan felkérni Schmidt Csaba polgármestert, hogy hozza nyilvánosságra vagyonnyilatkozatát és a feleségéét, hogy a lakosság világosan lássa miből építette közel 100 millió forintos családi házát a polgármesteri ciklusa alatt! Továbbá, tegye fel az Önkormányzat által ebben a ciklusban kötött szerződések listáját, valamint a politikusok és önkormányzati cégvezetők vagyonnyilatkozatait is a város honlapjára!-írta a Facebookon Szűcsné Posztovics Ilona. 

Ezek  után már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy tekintettel a városban terjedő pletykákra Schmidt Csaba nyilvánosságra hozza-e a jelenlegi ingatlanával kapcsolatos szerződéseit, és az összes nagyobb beruházás szerződéseibe betekintést enged-e? Mindenesetre levélben is megkeressük a  polgármestert, árulja már el, miből sikerült felhúznia csinos kis házát, és válaszát nyilvánosságra is hozzuk. Reméljük, ő is egy nap alatt válaszol majd.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8815163548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása