Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOLNAP INGYENES TATABÁNYÁN ÉS TATABÁNYÁRÓL A TÖMEGKÖZLEKEDÉS! Ha…….

t-busz-2esbusz.jpg

Az idei évben ismét Autómentes Nap, amikor nagyon helyesen próbálják az autósokat a tömegközlekedésre csábítani.

Hosszú távú célkitűzés, hogy rávegyük azokat a tatabányaiakat is a tömegközlekedés használatára, akik rendszeresen autóval járnak munkába, iskolába vagy kikapcsolódni, hogy az utazáshoz fenntartható alternatív közlekedési módokat vegyenek igénybe. Ezzel is hozzájárulunk mindannyiunk egészségének és életminőségének javításához.

A rendezvényhez kapcsolódva HOLNAP, azaz szeptember 22-én Tatabánya városában a  gépjármű-tulajdonosok és -üzembentartók a forgalmi engedély felmutatásával díjmentesen utazhatnak családtagjaikkal a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft. helyi járatain.

És, hogy ne csupán a helyben közlekedők élvezhessék ezt a kedvezményt, a MÁV sem hagyja ebből a szempontból cserben bennünket holnap, az autómentes napon. 

Díjmentesen lehet a vasúton utazni egész nap, aki rendelkezik forgalmival. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. szeptember 22-én 0:00 – 24:00 óra között az Európai Autómentes Napon díjmentes utazási lehetőséget biztosít a MÁV-START Zrt. teljes szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán bármely viszonylatban, belföldi forgalomban a forgalmi engedéllyel rendelkező utasai részére.

A kedvezményt igénybe veheti a Forgalmi engedélyt bemutató gépjármű tulajdonosa vagy üzemben tartója. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel az utazási kedvezmény nem vehető igénybe.

A kedvezmény kizárólag belföldi forgalomban, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Ha az utas feláras vonaton és/vagy 1. kocsiosztályon utazik, az utasnak az adott feláras vonatra érvényes felárat és/vagy a teljesárú kocsiosztály-különbözet díját meg kell fizetnie.

Ha az utas forgalmi engedélyt nem tud felmutatni vagy a forgalmi engedély nem a saját nevére szól, részére a teljes útvonalra az utast megillető kedvezményes árú menetjegyet pótdíj felszámításával kell kiszolgáltatni.

Szóval még egy lépést minden szolgáltató megtehetne, hogy legalább ezen a napon mindenki utazhasson ingyenesen, bármilyen tömegközlekedési eszközt vesz igénybe.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2315157588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása