Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

IGAZI ALJADÉK TATABÁNYAI FIDESZES HÚZÁS! Schmidték a rászorulókkal uszítanak

schmidt-csapat-nemteljes2019-fb-scs.jpg

Folytatódik a tatabányai aljas cirkusz, a tények elferdítése, az emberek hülyének nézése, és most még egy szintet is léptek a fideszes fiúk: a rászoruló embereket is bekennék választási fekáliával. 

Schmidt Csaba nem viccel, előszedi újra a  migránsszálló tervét, ami ráadásul nem szerepel sehol, de tőlük megszoktuk, hogy a tények nem zavarják sokszor.

“Mi, a Fidesz-KDNP Tatabányát otthonunknak tekintő képviselő-jelöltjei ma írásban is nyilatkozatot tettünk, hogy minden eszközzel megakadályozzuk Gyurcsány Ferenc és Lusztig Péter tervét, és nem engedjük, hogy a rászoruló tatabányai családok helyett migránsok kapják az önkormányzati bérlakásokat! Mi mind aláírtuk ezt a nyilatkozatot, és erre szólítjuk fel az önkormányzati választáson induló képviselő- és polgármester-jelölteket! Aláírásukkal nyilatkozzanak, hogy városunkba nem kívánnak migránsokat költöztetni!”-írja minden önálló gondolat nélkül a Facebook-oldalán. Gondolom, minden képviselőnek is ezek a mondatok vannak kint, meglepő is lenne, ha maguktól tudnának írni pár sort. 

Persze felmerül a kérdés, hogy néhány képviselő hiányzik, Vejtey, Turza és Molnár képviselők vajon egyetértenek vele? De akkor egy állítólag ennyire fontos kérdésnél miért nincsenek ott? Persze lehet, hogy ők is undorodnak ettől?

Bizonyára kaptak segítséget a párttól, hogy mit csináljanak, ezért folyamodnak ehhez az aljassághoz, hogy úgy tesznek, mintha bárki is az önkormányzati bérlakásokba akarná költöztetni a migránsokat. Talán arra játszanak, hogy az a tatabányai, akinek be van adva az igénylésre, majd jól megijed és azonnal rájuk szavaz?

Jó lenne kicsit átgondolni ezeket, ha már baromságokat írunk. Ráadásul már az is mindenkinek lejött, hogy pont ők hozták a városba számolatlanul a külföldi munkavállalókat: gazdasági bevándorlókat elég nagy számban, akkor hogy is van ez? Netalán, ha az üzleti érdekeik úgy hozzák, ők fogják beköltöztetni a bérlakásokba akár az illegális migránsokat?

Pluszban jönnek ezzel az aláírás dologgal, ha megnézzük a levelet, nincs benne, hogy a rászorulóknak lakást adnak, de még csak nem is vállalják. Na, ettől igazán aljas a dolog.

nyilatkozat-fideszes-tb-migrans.jpg

Ha már aláírás, írjanak már alá egy olyat is a helyi fideszesek, hogy minden közbeszerzést rendesen megpályáztatnak, és nem a haver nagyvállalkozóknak és vazallusainak adják a hatalmas beruházásokat.

Annak több értelme lenne.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1015136672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása