Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MÉREGKEVERŐ TATABÁNYÁN! Tehetetlenek a Síkvölgyiek, valaki rendszeresen pusztítja a háziállatokat

macska-megmergezve-cimlap.jpg

Síkvölgyön most nem egyszerű az élet az állattartóknak, ugyanis valaki rendszeresen mérgezi az állatokat a környéken. 

macska-megmergezve-elpusztult.jpg

Megdöbbentő levelet kaptunk a minap, amiben részletesen beszámol egy tatabányai városlakó a dologról.

Sìkvölgy Csuka utcàban lakunk a pàrommal, és gyermekeinkkel. Sajnos rendszeres divattà vàlt, hogy mérgezik a környékbeli àllatokat. Nem tudjuk, hogy ki a tettes, és  a hatósàg tehetetlen. A teszt és a boncolàs szüreàlisan dràga, és nem is bizonyìt semmit csak azt, hogy megmérgezték. A szomszédunknak zsinórban 4. nekünk 2 év alatt a 3. macskànkat mérgezik meg, de hallunk kutyákról is.

 A tettes itt élhet köztünk és mégsem tudunk vele mit kezdeni. Megmentettünk egy macskát a menhelyről, ivartalanìtottuk, oktattuk, megint megmérgezték, pedig már annyira gyerekeknek a szìvéhez nőtt. Bejàrt az àllat a lakàsba, a gyerekekhez, nagyobb baj is lehet ebből... Tanàcstalanok vagyunk-” írta egyik olvasónk.

Azt is elmondta, hogy van zárt Facebook- csoport a síkvölgyieknek, ahol már többen számoltak be állatmérgezésről. Egyszerűen érthetetlen, hogy ki űz sportot a kutyák, macskák mérgezéséből. 

macska-mergezett.jpg

A levélíró tett feljelentést a rendőrségen, ahol azt mondták, hogy el kellene vinni az állat tetemét kivizsgáltatni, ami elég sok pénzbe kerül, de ha találnak valami közvetlen nyomot, akkor elkezdik a nyomozást.

Nagyon örülnének, ha olvasná a hivatal illetékese és tennének lépéseket ennek a bosszantó ügynek a megoldására, mert aki ilyet csinál, attól az ott élők csak rettegni fognak.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6415046436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása