Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ TATABÁNYAI MÓDI: Sietett, ezért gyorsan elbugázott egy biciklit a pofátlan csávó

bicilibuga.jpg

Csak kölcsönvette a járművet a tatabányai férfi, végül a rendőrök adták vissza a tulajdonosnak.

A tettes egy ismerősénél tartózkodott Tatabányán augusztus 4-én az esti órákban. Sz. Krisztián telefonhívást kapott, egy megbeszélt helyre kellett mennie. A férfi, a lépcsőház kijáratánál egy kerékpárra lett figyelmes. Úgy gondolta a járművel gyorsabban halad, ezért azzal elhajtott. A sértett másnap tett feljelentést a rendőrségen. A tatabányai rendőrök azonosították és tegnap kihallgatták a 33 éves helyi lakost. A férfi ellen lopás vétség miatt indult büntetőeljárás, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a kerékpárt is lefoglalták és azt a sértettnek átadták. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal tervezi megküldeni az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

 

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8915030502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása