Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MAI FÉLREVEZETÉS TATABÁNYAIAKNAK AZ AEGON BIZTOSÍTÓTÓL! Ők nem a korrekt információjukról híresülnek el!

aegon-epulet.jpg

Ma ugye munkanap van, persze mondhatnánk, amolyan szombati.

Ez nyilván olyan helyeken, ahol nincs igazán súlya, hogy milyen és mennyi munkát végzünk, talán még elfogadható. Vannak azonban olyan szolgáltatások, ahol a mai munkanap esetén joggal számít, illetve vár el az emberfia rendes színvonalat.

Kivételesen egy biztosítótársaság, az Aegon Magyarország anti-munkanapja és félretájékoztatása húsbavágóan érintette egyik olvasónkat, aminek mi magunk is utána jártunk.

Tegnapi nap délután egy káresemény elszenvedője volt olvasónk, és ezzel kapcsolatosan szeretett volna intézkedni. Természetesen amit lehetett, online elintézett, de volt amit személyesen illetve telefonon kellett volna, ráadásul olyan részlet is felmerült, amit hétfő reggelre kellett volna.

Naívan arra számított, hogy miután ma munkanap van, sikerül ügyet intézni és mindezt megerősítette a biztosító internetes felületén található kiírás.

aegon-20190810.jpg

Itt az állt, hogy a mai napon, azaz augusztus 10-én (szombaton) ügyfélszolgálati irodáink zárva tartanak, de a telefonos ügyfélszolgálatuk ezen a napon 8:00 órától 12:00 óráig fogad hívást.

Akkor érte a meglepetés, amikor tárcsázta az Aegon Magyarország biztosító által jelzett telefonszámot, ahol kerek perec közölték, hogy ma ilyen jellegű hívásokat nem fogadnak, egyedül a lakás káreseményekkel kapcsolatos dolgokat intézik. 

Az egyszerű mezei ügyfélben csak az a kérdés merül fel, hogy ennyire alapvető információkban sem tudják tájékoztatni az ügyfeleket, akkor mi a helyzet a szerződésekkel? 

Ott megfelelő a tájékoztatás?

Legyinthetnénk erre, hogy na bumm, majd hétfőn intézkedik olvasónk. Sajnos pont azért szerette volna ma délelőtt a biztosítót elérni, mert azt várta, el tudja intézni azt, ami miatt így át kell szerveznie minimum egy napját, mert a káreseménnyel érintett autó, egy munkaeszköze.

Jobbra, ne is számítsunk az Aegontól?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8415003662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása