Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI DIÁKOK! Legyetek az új Mészáros Lőrincek, gyakornokoskodjatok nála!

meszaroslorinceskerdojelorbanhelyen.jpg

Szeptembertől karrierépítési lehetőséget kínál a pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak és a pályakezdő diplomásoknak a Mészáros-csoport - adta hírül a Mészáros Alapítvány.

Szeretnél belebújni Mészáros Lölő bőrébe, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, hogy Magyarország leggyosabban gazdagodó embere hogyan csinálja? Most lehetőséged nyílik valamelyik cégénél ellesni a titkot. Még a végén te is, pár év alatt Magyarország leggazdagabb emberei közé kerülhetszévé válni? 

Ha erre igenlő válaszod van, akkor ott a helyed, hiszen 

PONT ILYEN EMBEREKET KERES GYAKORNOKI PROGRAMJÁBA A MÉSZÁROS-CSOPORT!

A szeptemberi tanévkezdéssel induló Talentis Gyakornoki Program résztvevői stratégiai fontosságú ágazatokban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat tanulmányaik során. Az utánpótlásképző projekt elindítását a Mészáros Alapítvány ösztöndíjasainak konferenciáján jelentették be a Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának részeként.

A Talentis Gyakornoki Program várja többek között a jövő divattervezőit, mérnökeit, menedzsereit vagy agrárszakembereit - írja közleményében a Mészáros Alapítvány. A program célja, hogy a Mészáros-csoporthoz tartozó, a gazdaság számos szegmensében érdekelt vállalatoknál szerezzenek szakmai tapasztalatot a jelentkezők. 

A Talentis Gyakornoki Programot a Talentis Consulting Zrt. koordinálja. Gombai Gabriella, a Talentis Consulting Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy az utánpótlás képzésében résztvevő intézményekkel országszerte megkezdték a szakmai együttműködéshez, megállapodások kialakításához szükséges egyeztetéseket. A Talentis Gyakornoki Programra a jelentkezőket már most is várják, de a programban résztvevő vállalatok és oktatási intézmények listája a tanév kezdetére válik teljessé.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5914993060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása