Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZTRÁJK A SZENT BORBÁLA KÓRHÁZBAN! Szeptemberben sztrájkolnak két hétig! TÁMOGASSUK ŐKET! 

tb-fogorvosifigyelemfelhivoakcio-sztrajk.jpg

Többször írtunk róla, hogy a fogorvosi alapellátásban dolgozó fogorvosok óriási finanszírozási gondokkal küzdenek.

Szerencsére ebből velünk, akik a kórházban felkeressük őket, nagyon keveset, vagy gyakorlatilag semmit nem veszünk észre (alá tudom támasztani - a szerk.). Az Egészségbiztosító által fizetett díjak azonban nem fedezik a kezelések díjait, amit a Magyar Orvosi Kamara rendszeresen jelez a döntéshozók felé, azonban érdemi megoldás egyelőre még ígéret szintjén sincs. 

Miután a jelenlegi finanszírozás nem teszi lehetővé a rendelők hosszútávú, biztonságos üzemeltetését (ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nehéz megoldani a helyettesítéseket illetve a berendezések karbantartását, javítását, netalán új eszközök beszerzését), rengeteg a betöltetlen körzet, vagyis a lakosoknak nincs körzeti fogorvosuk.

Ezért döntöttek úgy a fogorvosok, hogy szeptember 2-a és szeptember 13-a között demonstrációt tartanak, azaz a rendelési idő alatt CSAK A TATABÁNYAIAKAT LÁTJÁK EL ÉS CSAK SÜRGŐSSÉGI ELLÁTÁS!

A figyelemfelhívó akció nem vonatkozik a hétvégi sürgősségi ügyeletre, vagyis azt a megyénkben lévő környező települések lakói az alábbi esetekben igénybe vehetik:

  • foghúzás
  • vérzéscsillapítás
  • idegentest-eltávolítás
  • törött fog lecsiszolása
  • gyökércsatorna megniytása
  • az előzőekhez szükséges érzéstelenítés és fogászati röntgen

Ne felejtsék el, az akcióval a beteg érdekében is kiállnak!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1514990696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása