Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EZEK MENNEK TATABÁNYÁN: Berúgva baleseteket okozott, majd szépen hazament

balesettatabanya.jpg

A rendőrök előállították azt a tatabányai férfit, aki ittas állapotban ült a volán mögé és két anyagi káros balesetet is okozott.

A rendőrségre tegnap éjszaka érkezett a bejelentés, hogy Tatabányán a Komáromi és az Álmos vezér út kereszteződésében anyagi káros közúti közlekedési baleset történt, ahonnan a balesetet okozó jármű Vértesszőlős irányába elhajtott. Nem sokkal az esetet követően Vértesszőlősön, a bevásárlóközpont parkolójában ismét anyagi káros balesetet okozott a jármű, ami tolatás közben nekiment egy másik személygépkocsinak, majd szintén elhajtott. A kiérkező járőrök az ügyben végzett adatgyűjtés során, egy órán belül azonosították a gépjárművet és annak tulajdonosát. Megjelentek a lakásán, ahol a férfi azt állította, hogy nem észlelte a balesetek okozását. Azonban elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredmény mutatott, ezért a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 26 éves sofőrrel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.   

 

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5114988934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása