Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SCHMIDTÉK SZÁNDÉKOSAN SZOPATJÁK A TATABÁNYAI TŰZOLTÓKAT! A kertvárosi aluljáróban az éjszaka kétszer szivattyúztak 

kertvarosialuljaro-tb-vizalatt-0727.jpg

Lehet, hogy Csaba tűzoltó szeretett volna lenni, de nem engedték neki?

Valószínűleg, nem csupán az itt élők számára ismeretes az az egyszerű, de szomorú tény, hogy bizonyos mennyiségű csapadék felett nem érdemes megközelíteni Tatabányán a Győri utat és Kertvárost összekötő II. Rákóczi Ferenc úton található aluljárót. Ezért is csodálkozik az emberfia azon az egyszerű tényen, hogy évtizedes probléma ez, és nem tudták még oldani.

Ha megkérdeznénk a hivatalban dolgozó illetékest, vagy a döntéshozókat, bizonyára azt mondanák, hogy ez óriási probléma, aminek a megoldásán már hosszú ideje dolgoznak, egyébként is, amíg a vasútvonal átépítésére nem kerül sor, addig ne is várjanak ebben megoldást.

Addig szívjanak csak a katasztrófavédelem alá beerőszakolt tűzoltók, mint például most éjjel KÉT ALKALOMMAL is. Ők kijöttek kétszer, és MOBIL SZIVATTYÚVAL elintézték a dolgot.

Tényleg csak tehetetlenség uralkodik a polgármesteri hivatalban?

Ezek után, ha egyszer elkészül a sárberki alagút, elkezdik átépíteni a Dózsakerti felüljárót és jön egy nagy eső, akkor hol fogunk közlekedni?

Belegondoltak már kedves olvasóink? 

kép: Facebook / Kertváros Tatabánya

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6714983318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása