Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEDDIG LESZNEK ÉLETVESZÉLYBEN TATABÁNYÁN, A KODÁLY ÓVODÁSOK? Tragédia kell, hogy eltakarítsák a térköveket?

kodaly_ovi-tb-ottmaradtkovek01.jpg

A napokban kerestek meg az ott élők, néhány fényképpel bennünket, mert szemet szúrt nekik.

2017 július 27.-én Schmidt Csabáék a Lokál nevű lakájmédiájukban megjelentették, hogy megújul a Kodály óvoda. Volt később polgármesteri átadás is annak rendje-módja szerint, de ezt a térkő halmot valahogy azóta sem sikerül eltakarítani onnan. 

kodaly_ovi-tb-lokal-hu.jpg

fenti kép: lokal.hu

Az óvoda dolgozói azóta próbálják rendben tartani a környékét, takarítják, gallyazzák a bokrokat, el is takarítják a hulladék ágakat (a képen is az látható, az vár most szállításra), ők kerítették be a területet is, hogy a gyerekek ne menjenek oda. Megpróbálják minden létező dologgal megakadályozni, hogy a gyerekek ne jussanak közel a rakáshoz.

kodaly_ovi-tb-ottmaradtkovek02.jpg

Mondjuk ahhoz nem kell különösebb ész, hogy láthatóan a kőrakások egyre inkább megroggyannak, és veszélyessé válnak. 

Vajon a hivatal illetékesei megvárnak egy tragikus óvodai balesetet, egy újabb felújítást az óvodában, vagy azt amíg a föld elnyeli a téglarakásokat?

Elküldtük cikkünkket a városüzemeltetési osztályra, várjuk a válaszukat illetve az intézkedésüket.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7914973316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása