Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

PÉLDA HIDAS JÁNOS T-SZOL ELNÖKNEK, A KODÁLY TÉRRŐL! Rendbe rakták a cég által elhanyagolt területet helyi fiatalok

jatszotericsuszda.jpg

Magad uram, ha a T-Szol nincsen, költötték át a mondást néhányan.

A cég feladatai közé tartozna, 2014. január 1-től az Önkormányzat közterülettel kapcsolatos teendők, ahogy ők maguk írják.  A közterület-kezelés főbb feladatai közé tartozik a parkfenntartás, a játszótér üzemeltetés, a köztisztaság, továbbá az útfelügyelet, útfenntartás és forgalomtechnika.

Természetesen, nemcsak a szülők, hanem bármely jóérzésű ember azt szeretné, ha a gyermekeknek a játszótéren eltöltött idő nem csupán a biztonságos, aktív fejlődést szolgáló lehetőség lenne, hanem ami az első közösségi létet is biztosítja. A játszóterek állapotát megóvni és rendben tartani szükséges, de úgy tűnik, hasonlóan jónéhány feladathoz, meghaladja a Hidas János elnöksége alatt álló kisgömböc cég képességeit.

festettpad.jpg

jatszoter.jpg

Szerencsére vannak még olyan helyben élő lakosok, akik nem restek ezt a munkát elvégezni helyettük. Ezért ma a környéken lakó fiatalok a Március 15. és a Köztársaság úti játszótér elemeit és hozzátartozó padokat lefestették egy Facebook bejegyzés tanulsága szerint, a homokozót megszabadították a gaztól, valamint összeszedték az ott eldobott hulladékot.

Ezek után csak abban reménykedhetnek az ott élők, hogy felébred nyári álmából a T-Szol és ezután igyekszik elvégezni a rábízott feladatot, alkalmatlanság esetén pedig keresnek végre a döntéshozók egy alkalmas társaságot.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6614972124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása