Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI LOVE STORY: több milliót csalt ki a nőjétől

penztarca.jpg

Nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt megy bíróság elé egy férfi, aki barátnőjét több millióval vágta át.

A hölgy több alkalommal adott neki kölcsön, azonban azokat nem is akarta visszadni illetve nem is tudta volna. A vádlott 2017. májusban ismerte meg közös munkahelyükön a tatabányai hölgyet, akivel élettársi viszony nélküli párkapcsolatot tartott fenn. Ezalatt az idő alatt, pontosabban az év május 15. napjától szeptember 30. napjáig a tényleges visszafizetés szándéka és lehetősége nélkül, sértettől több részletben pénzkölcsönt kért és kapott. 

Mindig azt ígérte a hölgynek, hogy néhány nap múlva visszaadja. A tévedésbe ejtett sértett három millió forintott adott a vádlottnak több részletben, aki úgy nyilatkozott, hogy a pénzösszegből az alkalmazásában álló személyek belföldi és külföldi munkalehetőségekhez történő szállítását fogja rendezni, és ezen ráfordítások rövid időn belül haszonnal térülnek meg.

A vádlott a fenti összegen kívül még telefonra illetve apja kórházi kezelésének járulékos költségeire további százezreket kért a sértettől.

A különös visszaesőnek minősülő vádlott összesen 3.377.475,-Ft-ot kapott kölcsön sértettől, azonban eredeti csalárd célzatának megfelelően a pénzt nem fizette vissza a sértett részére.

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy amennyiben a vádlott előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, a bíróság a vádlottat 1 év 6 hó végrehajtandó börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélje.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1214925698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása