Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ TATABÁNYAI EMBERÖLÉSI KÍSÉRLETET: baltával verte barátnője fejét, szerinte a nő kérte rá

baltas-gyilkos.jpg

Egészen hihetetlen ügyet kezdett tárgyalni a tatabányai törvényszék.

A mai tárgyalás eredménye, hogy a bíróság nem hitt a vádlottnak, aki sajátságos beismerő vallomást tett. A bíróság ennek tükrében nem tudott ítéletet hozni a bűnösségét beismerő férfi ügyében.

A vádlott egy baltával többször fejbe verte a barátnőjét, a vádirat szerint azért, mert a nő nem akart vele párkapcsolatot létesíteni, a férfi állítása szerint viszont azért, mert a sértett erre megkérte, hogy ne kelljen a hitével ellentétesen öngyilkosságot végrehajtania.

A férfi még 2017 áprilisában egy internetes társkeresőn ismerkedett meg a sértettel. Ezt követően többször találkoztak, a vádlott szerelmes lett a sértettbe, a sértett azonban csak barátként tekintett rá. 2017. augusztus 6-án este a sértett átment a vádlotthoz és hajnalig beszélgettek, ezután a sértett hajnalban lefeküdt aludni.

A vádlott nem vette jó néven, hogy nem viszonozták érzelmeit és nem tudta elfogadni, hogy a sértett barátként tekint rá. Ekkor a vádlott elhatározta, hogy megöli a nőt. A garázsból bevitt egy baltát, amivel a sértettet fejbe vágta a vádirat szerint egy alkalommal közepes erővel.

Miután a sértett nyöszörögni kezdett, a vádlott még legalább hat alkalommal a balta él- és fokrészével megütötte őt, egészen addig, amíg a sértett már nem mozdult és nem adott életjelet. A vádlott azt hitte, hogy a sértett meghalt, ezért elhagyta a házat és mint aki “jól végezte dolgát”, a napot kerékpározással töltötte.

A férfi azt hitte, hogy a nő meghalt, ezért másnap este feladta magát a rendőrségen. A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy a sértett még él, így mentőt hívtak hozzá. A sértett életét a kórházban sikerült megmenteni, azonban az őt ért bántalmazás következtében maradandó fogyatékosságot okozó sérülései keletkeztek.

A Tatabányai Törvényszéken ma megtartott előkészítő ülésen a vádlott ugyan beismerő vallomást tett, azt azonban a bíróság nem tudta elfogadni, mivel – a váddal nem megegyezően – a beismerés mellett a vádlott fenntartotta azt, hogy a bűncselekmény elkövetésére a sértett kérte meg. A nyomban megkezdett tárgyaláson a vádlott mindezt megerősítette.

A bíróság július 16. napján tartja meg az ügyben a következő tárgyalást, melyen a sértettet, tanúkat és pszichiátriai szakértőket hallgat majd meg.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr214905316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása