Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYAI MENTŐSÖKET KIZÁRTÁK A CSÓNAKÁZÓ-TÓRÓL! A Városüzemeltetésen idióták vannak?

mento2.jpg

Az önkormányzat új lakatot rakatott a Csónakázó-tónál lévő sorompóra több mint egy hónapja.

Ez rendben is volna, de értesüléseink szerint a mentősök  például nem kaptak hozzá kulcsot. És hogy még jobb legyen a dolog, beraktak egy kis oszlopot, hogy még véletlenül se tudjon senki  bejönni kocsival, illetve a városüzemeltetési iroda az összes behajtási engedélyt visszavonta.

mentok3.jpg

Ezek szerint, ha valaki netalán rosszul lenne a Csónakázó-tónál nem tud érte bemenni a mentő, mondjuk szívrohamot kap, akkor a mentősök szaladjanak be a defibrillátorral az út széléről? Esetleg repüljenek be helikopterrel, sárkányrepülővel, vagy hogyan gondolják az illetékesek, pláne a mostani nagy melegben, amikor is sokkal többen lehetnek rosszul a szervezetet ért plusz terhelés miatt?

Úgy látszik, senkit nem érdekel ez, mert valami okból -lehet, hogy nagy egy nagy titok miatt- a mentők nem tudnak bemenni.

mentok-kizarva-csonakazotonal.jpg

A fenti képek tegnapelőtt este készültek, a mentősök jól láthatóan rodeóztak, hogy valakihez odaérjenek.

 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7214894544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása