Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BENEVEZTÉK SCHMIDT CSABÁÉK TATABÁNYÁT, A LEGIGÉNYTELENEBB VÁROS VERSENYRE? Újabb “gyönyörű” utca Újvárosban!

esztergomiutcatb_190608_02.jpg

Nem először kapunk a hivatal igénytelenségét tükröző fényképeket.

Igen, a hivatalé, mert hiába szervezték ki a város közterület-fenntartását, de az ellenőrzést és a számonkérést természetesen tőlük várjuk mi, akik itt lakunk. Mintha bosszút akarnának állni a tatabányaiakon, időnként az az ember érzése, mert a trehányság olyan fokát mutatják be a képek, amelyek bárhol kivernék a biztosítékot.

Ez a frissen “elkészült munka” eredménye éppen az Esztergomi utcában készült, a képek tanúbizonysága szerint, mintha nem tudnák, mit jelent a fű megfelelő méretre vágása egy adott területen című feladvány. Bizony, mintha az elvégzőjének meghaladná a képességeit.

esztergomiutcatb_190608_03.jpg

Több helyen, egymástól néhány méterre már le sem vágták rendesen a füvet! Vagy nem tudták megközelíteni? Kifogyott esetleg a benzin a fűkaszából?

esztergomiutcatb_190608_04.jpg

Mondjuk, amit levágnak, azzal sem csinálnak semmit, rábízzák a természetre.

esztergomiutcatb_190608_01.jpg

Az útszélén lévő növényzet pedig már hónapok óta ott rohad, folyamatosan csak gyűlik.

Egyszerű dolgokat szeretnének csupán az itt lakók, a polgármesteri hivatal és megbízottjai, végezze el a rábízott egyszerű fenntartási munkákat.

Tényleg ennyire igénytelenül és trehány módra kell végezni a munkájukat egyeseknek?

Vajon fizetnek ezért a munkáért?

Erről a Magashegyi underground - Metróhuzat című számának egy részlete jutott eszünkbe:

“ A penetra nem retró…”

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8614884978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása