Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ: Tatabányai konzultáció indul, hogy ki legyen Fideszes polgármester-jelölt

turul_3.jpg

Városházaszéli információink szerint a Fidesz nem Schmidt Csabát indítaná helyben az önkormányzati választásokon.

Azt suttogják, a párt változtat eddigi stratégiáján, és hogy zavarba hozza az ellenfeleit, az ellenzék módszerét használva egy civil jelölt mögé akar beállni Tatabányán. Ezért esik ki Schmidt, de az ifjú titán Kupcsok sem lehet jelölt, hibába igyekeznek felépíteni, illetve azt a látszatot kelteni, hogy az utóbbi időben szinte minden kisebb-nagyobb beruházás az ő nemes agyából pattan ki a városban.

Értesüléseink szerint több esélyes jelölt is akadna a feladatra. Ami fontos, hogy erős retorikai képességekkel rendelkezzen az illető, ne csodálkozzon rá egy toronydaru látványára, illetve ne legyen láb alatt folyton az építkezéseken, mintha nélküle nem mennének a dolgok.

A helyi Fidesz puritán jelöltet akar, aki szimpatikus is lehet a városlakóknak, a nép egyszerű fia, biciklivel jár dolgozni, és 100.000 forintnál nincs több a bankszámláján, ezért is fordultak a civilek felé.

Persze egyes városi misztikusok szerint a Turul madár lenne a legjobb polgármester-jelölt, hiszen minden tatabányai polgár tiszteli és szereti, állítólag már felvették a kapcsolatot olyan sámánokkal, akik életre kelthetnék. A másik misztikusok által felvetett potenciális jelölt Szent Borbála, a bányászok védőszentje, hozzá még keresik a “vonalat.”

De felmerült a szomszéd Erzsi néni neve is, aki korán reggel már a piacon van, egész életében és dolgozott, és ami a legfőbb érv mellette, mindig igazat mond, olyan betegségben szenved, hogy nem tud hazudni. De még a szomszédos lépcsőházban élő Béla bácsi is a jelöltek között van, ő is sokat dolgozott, minden reggel pálinkával indít és csak akkor beszél, ha értelme van a mondandójának.

Valószínűleg helyi konzultációt is elindítanak majd, melyben arra kérik a lakosságot, hogy nevezzen meg egy számára elfogadható független, de Fidesz által is támogatható jelöltet. Bár figyelembe nem veszik majd, viszont jó nagy számot mondanak majd hányan támogatják már előre, és a polgárok úgy érezhetik, beleszólhatnak a város ügyeibe.

Természetesen, mint minden híradónkban, itt is igaz, hogy a valósággal való minden egyezés, csak a véletlen műve.



A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9814883538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása