Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FONTOS ELISMERÉSEK TATABÁNYÁN: Megvan, kik kapták a Molnár János és Zöld Ág-díjakat

dij_2.jpg

Bakos Gergelyné, Kajsza Gyula és Jahn György az idei Molnár János Díjasok. Ácsi Gizella kapta a Zöld Ág Díjat.

Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése Molnár János Díjjal fejezi ki tiszteletét és megbecsülését azon pedagógusok felé, kik a városban hosszú évek óta kiemelkedő oktatási-nevelési tevékenységet folytatnak. A díjat minden esztendőben egy óvodai, egy általános iskolai és egy középfokú intézményben tanító pedagógus veheti át. Szívből gratulálok Bakos Gergelynének, Kajsza Gyulának és Jahn Györgynek példaértékű munkájukhoz és köszönöm, hogy mind szakmai, mind emberi mivoltukkal hozzájárulnak Tatabánya oktatási színvonalának tovább fejlődéséhez.

Ácsi Gizella hosszú évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a környezeti nevelésben: 28 éve szervezi a városi Herman Ottó Természetismereti Versenyt, amely a természet ismeretére, védelmére épül. Aktív szerepet vállal az iskola ÖKO programjainak a szervezésében és megvalósításában, a környezeti nevelés zászlóvivője több mint 30 éve.

Az ünnepségen Bencsik János és John Katalin nyújtotta át a Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket és az elismerő okleveleket Antalovitsné Nagy Valériának, Basternák Antalnak, Bikali Zoltánnénak, Burger Juditnak, Cserhalminé Péter Gizella Ilonának, Csizsek Klárának, Csőváriné Patkó Editnek, Demeter Attilánénak, Eichkerné Mészáros Zsuzsannának, Frank Mártának, Gáspár Eszternek, Herczegné Körmendi Ilonának, Imeli Lászlónénak, Járfás Tünde Máriának, Kiss Genovévának, Korom Ilona Melindának, Korona Erzsébetnek, Laczkóné Csermely Máriának, Lengyel Klárának, Major P. Gábornénak, Mészáros Györgynének, Mihályfi Sándornénak, Némethné Müller Ilonának, Nyuzó Éva Ágnesnek, Ötvös Jánosnénak, Pálócziné Papp Ildikónak, Pesti Béla Jánosnak, Racsek Istvánnénak, Steiner Gabriellának, Szabó Józsefnek, Szalay Miklósénak, Székely Juditnak, Varga Istvánnénak, Vargáné Freund Zsuzsannának, Vereszki Istvánnak és Vérné Szabó Erzsébetnek.

A miniszter ágazati irányítása, felügyelete alá tartozó szervezetnél végzett színvonalas szakmai munkájuk elismeréseként Miniszter Elismerő Oklevelet nyújtottak át Aradi Erzsébetnek, Bánki Évának, Dr. Bogárné Géber Zsuzsannának, Hamburger Józsefnének, Krupánszki Ferencnének, Saller-Molnár Katalinnak és Veréb Mártának.

 Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3914875226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása