Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÉRDÉS TATABÁNYA JEGYZŐJÉHEZ: mit keres a fideszes e-mail cím a határozatukon?

berkovicsgergely-tatabanya-hu.JPG

Érdekes és komoly találgatásra okot adó dologra hívták fel a figyelmünket, ennek alapján tennénk fel a kérdést tisztelettel: mit keres egy fideszes e-mail cím a helyi választási iroda határozatain?

A hozzánk eljuttatott dokumentum tanúsága szerint két, külön ügyiratszámú határozaton is szerepel egy bizonyos fidesz.hu-s e-mail cím. Az emailcím valószínűsíthető tulajdonosa, a Facebook-profil szerint, egy súri illetőségű hölgy. A közösségi oldalon folytatott keresés egyetlen találatot dobott ki. Ez önmagában nem jelentené feltétlenül, hogy róla lenne szó, azonban a hölgy facebookos ismerősei között található egy jelenleg is aktív, tatabányai fideszes képviselő, amely tény megerősíteni látszik azt a feltételezést, hogy ez az e-mail cím  ténylegesen egy Fidesz-taghoz, vagy aktivistához köthető.

hvihatarozattb_2019ep01-anonimizalt.jpg

A határozat tulajdonosa elmondta, hogy ők nem kértek semmilyen segítséget a mozgóurnával kapcsolatosan az EP-választáskor, de ha, tegyük fel, kértek is volna, ilyen formátumú dokumentumot nem tartalmaz a választási iroda hivatalos honlapja.

Ezek után felmerül a kérdés, hogyan kerül egy fideszes emailcím a választási iroda határozatára, hiszen nyilván nem így gyártják? És ez mindenképpen komoly aggályokat vet fel az információk kezelése terén.

Szerettük volna megkérdezni a Helyi Választási Irodát erről a kérdésről illetve Dr. Benkovics Gergelyt, Tatabánya jegyzőjét, de egyelőre elérhetetlenek.

Az általunk megkérdezett jogászok ugyan elég nyakatekerten, de tudtak rá “elfogadható” megoldást mondani.

Vagyis, ha kért az e-mail cím tulajdonosa mozgóurnát (ugyan más részére, de kért), akkor a határozatról őt is értesítik és így kerülhet sor arra, hogy az e-mail cím szerepeljen a határozaton. Mondjuk például azt, hogy a jobb felső sarokba kerül, azt ők is furcsállják.

címlap: tatabanya.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6014871498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása