Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HATALMAS SEGÍTSÉG TATABÁNYÁN IS: Hátrányos helyzetű gyerekeknek hirdetnek ösztöndíjpályázatot

hatranyos_helyzetu.jpg

Hátrányos helyzetű gyerekeknek hirdet országos tanulmányi ösztöndíjpályázatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ).

A gyermekmentő szolgálat MTI-hez eljutatott közleménye szerint a pályázat célja rossz anyagi körülmények között élő, szociálisan hátrányos helyzetű, ugyanakkor kiemelkedő képességű, tehetséges tanulók támogatása.

A felhívásra olyan diákok jelentkezhetnek, akik a 2018/2019-es, illetve a 2019/2020-as tanévben végzik az általános iskola 2-3. osztályát, és jeles vagy kitűnő eredménnyel fejezték be az utóbbi két tanévet.

Mint írták, az országos ösztöndíjpályázat révén egy évben 186 gyermek részesül összesen több mint 77 millió forint támogatásban. Jelenleg 20 helyre lehet pályázni június 23-án éjfélig.

Folyamatos kitűnő tanulmányi eredmény esetén a támogatást egészen a diploma megszerzéséig biztosítják az ösztöndíjra jogosultaknak - fűzték hozzá.

A pályázati űrlap letölthető és a pályázatról további információk elérhetők a www.gyermekmento.hu oldalon.

(mti)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2114871582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása