Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

90 PERC ALATT ELKAPTÁK TATABÁNYÁN, A ROHADÉKOT! 83 éves hölgyet rabolt ki

rablas-idosember-cegledipanorama-hu.jpg

90 perc, ennyi idő kellett a rendőröknek, hogy elfogják azt a nőt, aki kirabolt egy 83 éves asszonyt Tatabányán.

A 25 éves O. Erika egy tatabányai élelmiszerbolt előtt szólított meg egy idős nőt tegnap délelőtt. Felajánlotta az asszonynak, hogy segít neki hazavinni a megvásárolt holmit, amit a nő el is fogadott. Amikor a néni lakásához értek, megkérte, hadd használja a mellékhelyiséget.

Ezután a 83 éves néni lakásában O. Erika pénzváltásra kérte a sértettet, aki elővette a pénztárcáját. A gyanúsított erőszakkal elvette azt tőle, kivette belőle a pénzt, és elmenekült a helyszínről. A 83 éves sértett ezután értesítette a rendőrséget.

A helyi egyenruhások forró nyomon indultak az elkövető felkutatására, akit mindössze másfél órán belül elfogtak. A 25 éves nőt rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, amely során beismerő vallomást tett. O. Erikát a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

A nyomozók kutatást tartottak a gyanúsított lakásán, amelynek során az eltulajdonított pénz egy részét megtalálták. Előkerültek továbbá O. Erika ruhái is, amelyeket a bűncselekmény elkövetésekor viselt. Ezeket a nő kérésére élettársa rejtette el a házuk udvarán lévő disznóólban, ezért a férfi ellen bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

(police)

kép: illusztráció / cegledipanorama.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4914870090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása